Jag har uppfunnit jordens godaste mellanmål. Vi snackar gräddtårta. Fast nyttig.
Så här:
Kesella
Persimon (eller sharonfrukt) – väl mogen!
Kokosnöt skuren i tunna skivor
Blanda och njut. Helt underbart!
Jag har uppfunnit jordens godaste mellanmål. Vi snackar gräddtårta. Fast nyttig.
Så här:
Kesella
Persimon (eller sharonfrukt) – väl mogen!
Kokosnöt skuren i tunna skivor
Blanda och njut. Helt underbart!
8 Kommentarer
Suzan
30 november, 2011 kl 09:19Åh, låter så gott! Måste testas!
Coyntha
30 november, 2011 kl 09:43Det låter underbart!! Var köper man kokosnöt?
kram
Linn
30 november, 2011 kl 10:38Precis vad jag också undrade, köper du liksom en hel kokosnöt och delar, låter komplicerat? Men HIMLA gott!
Västgötskan
30 november, 2011 kl 10:49Det lät ju väldigt enkelt… Måste testa! :-)
Anna (orka mera)
30 november, 2011 kl 14:00Coyntha – på Ica. Typ :)
Linn – jajemen, hel kokosnöt. Sen skickar jag ut fredrik på uppfarten med hammaren! Hur gott som helst!
Johanna
30 november, 2011 kl 16:47Öppnar man alltså kokosnötter med hammare? Jag har undrat över det länge nu.
Snorkkis
30 november, 2011 kl 19:52Bra tips. Tack! Ser ut och låter väldigt gott!
Anna (orka mera)
30 november, 2011 kl 23:41Johanna – jag vet inte hur vanliga människor gör, men vi tar till hammaren! Funkar klockrent!
Snorkkis – det ÄR väldigt gott. Längtar redan till i morgon då jag får mig en laddning till :)