Färg är fint. Gårdagens middag matchar bloggen. Så genomtänkt. Så fint…
Chrunchy Cabbage från min nya bok. Råris, mangold, rödkål, äpple, valnötter, pumpafrön, halloumi, kanel, kardemumma och svarta vinbär. Och lite kyckling på det.
Crunchy cabbage var supersmarrigt men fick tyvärr inte barnens godkännande som födelsedagsmiddag. För lite kött, för lite sås …
Gör om gör rätt. Ikväll blir det oxfilé.
Vad äter ni för smarrigt ikväll?
8 Kommentarer
Julia
28 oktober, 2011 kl 14:35Har ingen aning om vad det blir för mat ikväll. Men åt precis en helt underbar omelett. Äter det inte så ofta och har nyligen börjat tycka om det. Provar lite olika varianter varje gång.
Johan
28 oktober, 2011 kl 15:56Mina barn bjöd på 3 rätters middag igår. Då spelar det ingen roll vad som erbjuds, det är ändå alltid rätt! :-)
Idag blir det nog rester.
Emelie
28 oktober, 2011 kl 16:01Maken trängtar efter Raw Food House, så dit ska vi :)
anneliten
28 oktober, 2011 kl 16:43Åå. Jag vill äta hemma hos dig! Om barnen inte äter upp kan ju jag göra det åt dem…
Johanna Lans
28 oktober, 2011 kl 20:45Vill också äta mat hemma hos dig och så kan min man dela mat med barnen, de verkar gilla samma :P
Idag lyxade vi till det med hemmabakad Focaccia, fylld med oliver, fetaost och soltorkad tomat. Sen blev det lite fruktsallad :D
Gert
29 oktober, 2011 kl 00:15Det ser gott ut Anna.Men mina två magar hade nog behövt en portion vardera.:)
Robin
8 november, 2011 kl 10:29Ser super gott ut, vad är ditt mål med maten? Har du hört talas om Svarta Lådan? Din tallrik liknar deras mat.
Anna (orka mera)
8 november, 2011 kl 14:50Robin – målet med maten är att få i mig maximalt med näring och att det ska vara maximalt gott på samma gång :) Experimenterar lite med rawfood för att jag tycker det är spännande men skulle aldrig kunna leva på det heltid. Men som variation till övrig mat är det kalas. Gillar tanken med superfood och testar mig fram. Har hört talas om Svarta lådan men inte testat.