Recept

Färgsprakande mat!

IMG_5843

Färg är fint. Gårdagens middag matchar bloggen. Så genomtänkt. Så fint…

Chrunchy Cabbage från min nya bok. Råris, mangold, rödkål, äpple, valnötter, pumpafrön, halloumi, kanel, kardemumma och svarta vinbär. Och lite kyckling på det.

Crunchy cabbage var supersmarrigt men fick tyvärr inte barnens godkännande som födelsedagsmiddag. För lite kött, för lite sås …

Gör om gör rätt. Ikväll blir det oxfilé.

Vad äter ni för smarrigt ikväll?

8 Kommentarer

  • Svara
    Julia
    28 oktober, 2011 kl 14:35

    Har ingen aning om vad det blir för mat ikväll. Men åt precis en helt underbar omelett. Äter det inte så ofta och har nyligen börjat tycka om det. Provar lite olika varianter varje gång.

  • Svara
    Johan
    28 oktober, 2011 kl 15:56

    Mina barn bjöd på 3 rätters middag igår. Då spelar det ingen roll vad som erbjuds, det är ändå alltid rätt! :-)
    Idag blir det nog rester.

  • Svara
    Emelie
    28 oktober, 2011 kl 16:01

    Maken trängtar efter Raw Food House, så dit ska vi :)

  • Svara
    anneliten
    28 oktober, 2011 kl 16:43

    Åå. Jag vill äta hemma hos dig! Om barnen inte äter upp kan ju jag göra det åt dem…

  • Svara
    Johanna Lans
    28 oktober, 2011 kl 20:45

    Vill också äta mat hemma hos dig och så kan min man dela mat med barnen, de verkar gilla samma :P

    Idag lyxade vi till det med hemmabakad Focaccia, fylld med oliver, fetaost och soltorkad tomat. Sen blev det lite fruktsallad :D

  • Svara
    Gert
    29 oktober, 2011 kl 00:15

    Det ser gott ut Anna.Men mina två magar hade nog behövt en portion vardera.:)

  • Svara
    Robin
    8 november, 2011 kl 10:29

    Ser super gott ut, vad är ditt mål med maten? Har du hört talas om Svarta Lådan? Din tallrik liknar deras mat.

  • Svara
    Anna (orka mera)
    8 november, 2011 kl 14:50

    Robin – målet med maten är att få i mig maximalt med näring och att det ska vara maximalt gott på samma gång :) Experimenterar lite med rawfood för att jag tycker det är spännande men skulle aldrig kunna leva på det heltid. Men som variation till övrig mat är det kalas. Gillar tanken med superfood och testar mig fram. Har hört talas om Svarta lådan men inte testat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.