Ikväll nästan dog jag så god efterrätt jag åt: raw äppel/päronkaka med mandelgrädde.
Som vanligt när det gäller våra raw experiment har jag inget exakt recept men vi utgick från detta. Uteslöt honungen och hade raw mesquite istället för muskot. Slängde dessutom ner lite kokos. Sen blev det alltså mandelgrädde istället för cashewgrädde. Mandelgrädden gjorde vi på mandlar, en msk päron, vatten och vaniljpulver. Prova dig fram angående mängden vatten så det blir rätt konsistens!
Om jag uttrycker mig så här: varför har jag någonsin ätit något annat???
5 Kommentarer
Lisa
9 oktober, 2011 kl 15:07Ojoj, det låter ju helt fantastiskt nyttigt! Blev väldigt förvånad när jag läste innehållet i ”grädden”. Verkar sjukt gott! Fast, varför inte riktig grädde, i dessa LCHF-tider;)?
Annoula
9 oktober, 2011 kl 16:16Smaskens är vad det ser ut att vara!
Anna (orka mera)
9 oktober, 2011 kl 21:53Lisa – det var SÅ gott. Såklart hade det varit gott med vanlig grädde också men då hade man ju missat hela raw-grejen. Och skulle man gjort den lchf hade man väl fått byta ut bananen mot bacon :)
Annoula – smaskens är vad det var!
Christer Barregren
13 oktober, 2011 kl 17:39Visst är det smaskens :-) Vi ses på the convantion!
Anna (orka mera)
13 oktober, 2011 kl 21:11Christer – helt fantastiskt! Kul med the convention, hoppas vi ses i vimlet!