Recept

Så mycket gott…

DSCF6366

Den som tror att sallad per definition är isbergssallad, tomat och gurka är fel på det. Idag åt jag den ljuvligaste sallad. Med inspiration från Kura och Blueberry och lite eget hittepå.

Så här:

Nakenhavre
Belugialinser
Finstrimlad vitkål
Finstrimlad rödbeta
Rödlök
Hyvlad morot
Bladspenat
Soltorkade tomater
Gojibär
Pinjenötter
Kallrökt lax
Balsamvinäger
Olivolja
Turkisk yoghurt, blandat med wasabi

21 grader och sol till den salladen och man börjar nästan tro att det är sommar!

5 Kommentarer

  • Svara
    Lotta
    29 september, 2011 kl 21:48

    Mmmm, blir hungrig igen, trots att jag nyss ätit!

  • Svara
    Ingmarie
    29 september, 2011 kl 21:53

    Jag har aldrig tänkt sallad som tomat-salladsblad-gurka men det verkar som om varenda kock tror det. med undantag som t.ex Kura. :-)
    Ser förbenat smarrigt ut! Bjuder du på en sån när jag kommer och instruerar Powerplate?

  • Svara
    Ingmarie
    29 september, 2011 kl 21:54

    fast laxen hoppar jag över. ;-)

  • Svara
    Anna (orka mera)
    29 september, 2011 kl 22:24

    Lotta – jag med, nu när jag ser bilden. Tur att jag skar upp lite extra av allt så jag får blanda mig en favorit i repris till lunch i morgon!

    Ingmarie – klart jag gör. Fast utan lax då :)

  • Svara
    Johan
    30 september, 2011 kl 10:09

    Man blir onekligen sugen….
    Gott och nyttigt är aldrig fel!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.