Test av produkter

Underklädeslyx

Jag älskar att köpa träningskläder. Ja i alla fall dom som syns. Underkläder har länge varit underprioriterat. Jag har fortfarande kvar en sport-bh från 1996 (även om den bara används i absoluta nödfall) och i trosväg har jag alltid tränat i vanliga hederliga bomullsvarianten. Det är helt enkelt roligare att lägga pengarna på något annat…

Det började för något år sedan med att jag fick upp ögonen för STRUMPOR. Löparstrumpor. Långa, korta, tjocka, tunna. Nu är strumporna lika viktiga som övriga utrustningen, kanske till och med ännu viktigare. Jag älskar mina löpstrumpor och när det varit riktigt illa (kallt) har jag t om sovit i dem…

Sen damp det ner Craft underkläder i brevlådan. Att testa och utvärdera. En sport-bh och två par trosor.

Ny bild (23) Ny bild (24)

Cool boxer/brief with mesh. Cool performance bra.

Tjaa, vad ska man säga. Enkel stilren design. Inget som sticker ut. Alla plaggen har bra passform och sitter skönt på kroppen. Sport-bh:n sitter riktigt tight mot kroppen fyller väl sin funktion – här är det inget som hoppar inte!

Känns faktiskt lite lyxigt med “riktiga” träningsunderkläder och man känner sig nästan lite proffsig. Får jag välja av trosorna så tycker jag boxern sitter skönare och det är den som kommer att hamna på favoritplatsen. Men båda transporterar bort fukten bra och känns inte alls lika blöta och svettiga som vanliga bomullstrosor.  Så nu är det dags att byta ut garderoben från förra millenniet!

Tidigare tester:

Performance Run Wind tight
Warm run socks
Underställströja Pro Zero Extreme
Zip pullover with bodymapping
Cykelbyxa Craft Active short
Performance Light Jacket

3 Kommentarer

 • Svara
  Ulrika
  23 april, 2010 kl 12:46

  Har precis hittat din blogg, har samma målsättning med 150mil innan vättern 2010 som även är min första. Tänkte följa din väg som inspiration! Bra blogg :-) och måste bara fråga om de underunderkläder du provat. Var de bra att cykla i? Trosor känns som ett av de viktigaste plaggen som cyklist. Är det något du rekomenderar till VR?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 april, 2010 kl 18:38

  Ulrika – har inte provat att cykla i trosorna, bara sprungit. När det gäller cykling är bästa sättet att undvika skav att köra utan underkläder (!). Så slipper man sömmar som skaver. Känns konstigt i början men man vänjer sig :)

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Cykelbyxor

 • Svara
  Ulrika
  26 april, 2010 kl 11:26

  Tack! Har hört det förut men hittils klarat mig bra för att jag haft bra underkläder, men kanske ska testa utan nu…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.