Dagens tips

Om jag vore Stockholmare…

… så hade jag anmält mig till det här.  Men det är jag ju inte. Så jag får snällt stanna hemma när alla andra går på löparkväll. Men vad är väl en bal på slottet?

2 Kommentarer

 • Svara
  Emil
  28 april, 2010 kl 22:53

  Hej Anna!

  Stort tack för tipset om löparkväll med Ulf Friberg! Jag är precis hemkommen från en regnig helkväll med Ulf, Jonas och Krister. Det var det roligaste jag gjort i löparväg sedan 2006, då jag sprang mitt hittills enda lopp. Ulf sa att de funderar på att arrangera samma löparträffkoncept i Göteborg och ”kanske även i Malmö”.

  Vill också framföra att du har en grym blog med överlägset innehåll!

  /Emil

 • Svara
  Anna (orka mera)
  29 april, 2010 kl 12:36

  Å tack vad glad jag blir!

  Kul att höra att löparkvällen var bra, nu hoppas jag att dom gör slag i saken och ger oss lite löparglädje här nere i södern också!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.