Aktuellt

Tillräckligt frisk…

Nu är jag tillräckligt frisk för att  orka tänka på träning. Och ikväll är det dags för spinningscykeln. Längtar i hela kroppen. Äntligen dags att svettas lite igen.

spin2

Nu ska jag försöka omsätta all inspiration från helgen och ta till mig av de saker jag gillade. De detaljerna som fick mig som deltagare att gå i gång – de detaljerna ska jag plocka med mig. Inte härma, bara ta till mig och göra till mitt eget. De saker som störde mig, gör jag också så??? I så fall sudda, radera, ta bort.

Allt för att växa ett litet steg som instruktör. 

8 Kommentarer

 • Svara
  Ola
  4 februari, 2010 kl 08:05

  Var det med att köra frågesport under passet?
  Lotta Brohlin (Gerdahallen)körde ”hitta filmmusik” på sitt måndagspass med energybars som pris, kul grej.

 • Svara
  Petra
  4 februari, 2010 kl 08:17

  Vad harligt att du ar frisk igen! Och angande allt du upplevt under helgen sa ar det ju en jattebra erfarenhet. Det handlar val mycket om att ta till sig sant man tycker funkar jattebra coh forsoka undvika sant som var mindre bra…

 • Svara
  Viveca
  4 februari, 2010 kl 09:57

  Tycker redan att du är en fantastisk instruktör. Vi ses ikväll!!

 • Svara
  Anna
  4 februari, 2010 kl 10:15

  Vad skönt att du mår bra igen. Härligt att inleda friskheten med sptinning. Jag älskar också färgglada träningskläder. Ska kanske ta och surfan in på Nike och spendera lite pengar:)

 • Svara
  Hanna
  4 februari, 2010 kl 10:44

  Hej! jag hittade in hit då jag sökte på diplomerad kostrådgivare och såg att du pluggat till det :) jag undrar mest om du uppfattar att det räcker att man är diplomerad (och inte licensierad) kostrådgivare utan att få negativa kommentarer? jag har nämligen hittat en kurs jag vill gå. maila gärna ett svar till hannamqv@hotmail.com

  tack :) mvh Hanna

 • Svara
  anneliten
  4 februari, 2010 kl 11:26

  Spinning är en av de gruppträningsformer som är mest beroende av en bra instruktör tycker jag. Inte för att man ska genomföra passet korrekt, mer för att få den pepp man behöver. Jag har förstått att vilken typ av pepp man gillar är väldigt individuellt. Och att vi deltagare därför söker oss till vissa instruktörer. Så det jag vill säga från mitt konsumenthåll är nog – ändra inte för mycket om du har en fast kundkrets – de gillar dig redan!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 februari, 2010 kl 12:53

  Ola – nej det fick vi inte testa! Kul med lite happenings på passen ibland. Har en på gång faktiskt… fast utan frågor.

  Petra – precis. Få ny inspiration och nya infallsvinklar. Alla växer fast ibland och man behöver input för att tänka utanför lådan.

  Viveca – man tackar och bockar! Ikväll blir det same same fast med ny tröja :)

  Anna – haha, fast det är farligt. Det går fort många pengar…

  Anneliten- nej det handlar inte om att ändra sig eller att bli någon helt annan utan mer att ta till sig små saker som kan förbättra mig och som kan ge en nytändning till passen. Det kan vara allt från ordval (så man slipper säga ”kom igen” 48 gånger per klass) till sätt att förmedla ansträningsnivåer etc.

 • Svara
  Anonymous
  4 februari, 2010 kl 18:37

  Det skulle faktiskt vara lite intressant och få veta vad DU tycker är ”störande” när du själv är på ett spinningpass.(Inte som instruktör)
  /K

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.