Aktuellt

Två annorlunda pass…

Efter 11 år som instruktör trodde jag att jag varit med om allt. Det hade jag inte :) 

afro2

Idag har jag nämligen gjort något riktigt wild and crazy. Jag har hållit afro för två skolklasser – en femteklass och en sjätteklass!

En 12-åring har helt uppenbarligen ett annat behov av att höras än vanliga vuxna, och ljudeffekterna blev stundtals så höga att jag inte kunde höra takten på musiken. Hoogatjackahoogatjacka SCHHHH, SCHHHH…

Någon enstaka tyckte det där med afro var riktigt larvigt och ställde sig till sidan, medan övriga gänget kämpade bra hela vägen.

Extremt fnittrigt blev det senare när vi skulle skaka lite på rumpan. Fast det var jag mentalt förberedd på, så jag hade tonat ner det lite. Och det var nog tur, för annars hade de nog legat dubbelvikta av skratt fortfarande.

Ny upplevelse så där på en torsdag. Sånt som förgyller en vanlig dag!

2 Kommentarer

 • Svara
  Fitnesscoachen
  3 december, 2009 kl 13:16

  Men det lät ju ändå som en ganska rolig klass? :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  3 december, 2009 kl 21:37

  Fitnesscoachen – jo den hade definitivt sin charm :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.