Ego

Test: vilopuls


Vaknade tidigt och hade inget att göra. Så jag kollade vilopulsen i väntan på att familjen skulle vakna. Dagens vilopuls landade på 39. Två slag högre än sommaren 2008, när jag sist kollade. Men det känns ändå helt ok.

Nu ska jag dock höja upp pulsen en bit på årets sista spinning. Det där med “årets sista” känns nästan sorgligt…

3 Kommentarer

 • Svara
  Daniel
  12 december, 2009 kl 09:47

  Oj! Det var lågt, nästan lite Gunde Svan över den pulsen ;)

 • Svara
  Snorkkis
  12 december, 2009 kl 20:28

  Ja, verkligen lågt – men inte kanske så konstigt med din kondition. Trevliga test dedär då man ska vara så lugn som möjligt. Maxpulstest är ju lite jobbigare.

 • Svara
  TS
  13 januari, 2010 kl 22:21

  Mäter i soffan och brukar då ligga mellan 32 och 36 i vilopuls. Som lägst under en minut har jag mätt 31 slag. Kanske bra för en 49-årig gubbe så inte hjärtmuskeln slits ut för snabbt..Är dock INTE en Gunde. Brukar hasa mig runt i spåret 2-3 ggr i veckan i mitt eget långsamma tempo..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.