Test av produkter

TEST: Craft Active Short – cykelbyxa

Näst på tur i min test av Craft kläder är cykelbyxan Craft Active Short som fick hänga med på en cykeltur i Skånskt vinterväder, dvs plus tre grader och duggregn.

Design: Klassiskt svarta, men lite kul med vita detaljer som bryter av. Linningen är lite “veckad” vilket ger en lite lyxigare känsla.  Lagom långa och med breda resårer nertill som fördelar trycket på en större yta, dvs det trycker inte åt så hårt runt låret som vissa cykelbyxor kan göra.

Funktion: Testrundan var i kortaste laget för att bedöma blöjans funktion och förmåga att hålla rump-ontet borta. Men byxan satt fint på kroppen, och den höga midjan känns bra när man ska ut i ruggeväder.  Resårerna lagom hårda i både midja och lår. Blöjan kändes följsam. Får komplettera med en långpass-utvärdering längre fram.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.