Test av produkter

Sponsored by CRAFT…

Jag har börjat titta runt efter sponsorer till sommarens lilla cykeltur. Först ut att sponsra är Craft som ska förse mig med cykelkläder till resan. Känns otroligt roligt! De har dessutom skickat mig ett stor låda med cykel- och löpkläder så att jag kan hålla igång träningen på bästa sätt även i vinter.

Som tack för lådan har jag lovat att testa kläderna och recensera dem här på bloggen. Men som alltid kan ni vara säkra på att jag skriver precis vad jag tycker och ingenting annat. Dock använder jag mycket av Crafts kläder sedan tidigare och gillar dem. Annars hade jag ju inte kontaktat dem för sponsring!

I eftermiddag blir det alltså en cykeltur för test av lite kläder. Plus fyra grader och ruggeväder – ett bra testväder som ställer lite krav :)

Fortsätter leta sponsorer och sitter du inne med något vi kan tänkas behöva på resan så hör av dig på anna@piggelina.se!!

8 Kommentarer

 • Svara
  Russin
  9 december, 2009 kl 08:14

  Jag tycker att det är helt okej att du fixar sponsring till din träning. Jag uppskattar också att du berättar det så att det inte blir någon form av produktplacering.

 • Svara
  Daniel
  9 december, 2009 kl 11:11

  Min kompis är i Syd Amerika och cyklar just nu, han sökte sponsorer för sin resa och fick ett bra gensvar av de företag han pratade med. Slink in på hans sida som jag länkar. få ideér och inspireras.

 • Svara
  Staffan
  9 december, 2009 kl 11:37

  Va!? Är det så lätt att få Craft-prylar? :-) Skämt åsido, kul att de sponsrar din ”lilla tur”.

  Gillar deras kläder också, skarpt. Min gröna Craft-jacka hoppas jag håller för evigt, så bra är den!

 • Svara
  Daniel
  9 december, 2009 kl 14:00

  Vad roligt!! Craft är grejjor det!!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  9 december, 2009 kl 19:51

  Russin – Tycker det är jätteviktigt att berätta om jag har fått grejerna eller snällt betalat med egna pengar. Smygreklam är inte min grej!

  Daniel – häftigt! Jag ska gå in och läsa mer!

  Staffan – ja det var jätteroligt verkligen! Hoppas få mycket nytta av grejerna!

  Daniel – ja, jag gillar Craft, det är bra grejer!

 • Svara
  Cathrine
  10 december, 2009 kl 08:07

  Egen sponsor :) Kult!

 • Svara
  M i z c a
  17 november, 2010 kl 17:40

  Har du någon ledtråd för att hitta soppan från Kelda?
  Jag kan ha missat ledtråden, men frågar för säkerhetsskull..

 • Svara
  Anna (orka mera)
  17 november, 2010 kl 23:13

  Mizca – den ligger i ett inlägg som är max 3 veckor gammalt…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.