Aktuellt

Bara en allra sista…

DSCF3585 
Dags för varmare breddgrader nu. Men jag kunde inte hålla mig från en sista löptur i härligt svenskt vinterväder. För i morse var det verkligen vinter. Minus tre och lite bitande i kinden. En sol på väg upp och luciafirande på teveapparaterna i husen.

En underbar kontrast till vad som komma skall och en perfekt start på semestern. Nu väntar löpning i sand men mest av allt semester, solstol och thailändsk massage. Och kanske lite yoga i soluppgången.

Men bloggdatorn följer med så än önskar jag inte god jul. Ha det bäst!

Inga kommentarer

 • Svara
  Anna
  13 december, 2009 kl 09:35

  Så underbart att springa i en kylig decembermorgon. Nästan snäppet bättre än en varm morgon i Thailand men det är bara för att jag tycker det är lite jobbigare med löpning i sol än kyla. Ha en underbar semester, ser fram emot ölite rapporter från det soliga landet. Trevlig resa!

 • Svara
  Elin
  13 december, 2009 kl 10:47

  Hoppas ni får en riktigt bra resa.

 • Svara
  Ann
  13 december, 2009 kl 14:50

  Åh så härligt ni kommer att få det! Väl förunnat.
  Ska bli spännande att läsa om hur du lägger upp träningen oxå, bra infpiration tills när man själv ska iväg… Vet att det har en tendens att bli ett par singha för många och ungefär ingen träning alls för mig när jag åker till värmen, och det vill man ju egentligen inte!

 • Svara
  Madde
  13 december, 2009 kl 15:28

  Underbart! Var själv också ute på 15 km frostiga kilometer och det var hur härligt som helst! Med broddar på givetvis för här var det då omöjligt att springa på asfalten utan dem… Men så bor ju jag lite längre norrut än dig också :) Brukar du använda broddar? Hur tycker du det är att springa med dem i så fall och vilken sort använder du?

 • Svara
  Ingmarie
  13 december, 2009 kl 22:52

  Trevlig resa! (Är bara liiite avis…)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.