Aktuellt

Världens bästa OKTOBER…

Oktober är världens bästa månad. Ja inte sådär vädermässigt förståss, men ändå bäst på sitt eget lilla vis. Att hela månaden är ROSA, bara det…

I oktober händer massor med roliga saker. Det började bra med lördagens ARMYPREMIÄR i ösregn och 2 nybakta kanelbullar igår.

Fortsatte helt ok med en bokad resa till Montegordo i mars…

Nu väntar någon mellanvecka innan det åter smäller till. 24 oktober = rosabandetspinning i Kävlinge. Vet inte hur många timmar jag får äran att köra men det ska bli grymt kul. Med discolights och allt.

Vill man köra i större skala i större stad finns detta underbara evenemang samma helg: 24-timmarsspinning i Göteborg. Hur mycket folk och träningsglädje som helst! Hade jag litat snäppet mer på mitt inte helt återställda ben hade jag bokat mig på 6 glada timmar – minst…

25 oktober. Yddingeloppet. Ni säger att jag ska vara med så då ska jag väl det. Yiiiha!

27 oktober. Jag fyller 23! IGEN! Jag har fyllt 23 de senaste 13 åren och nu är det alltså dags igen. Presenter, tårta och frukost på sängen (fast det får jag aldrig – det smular för mycket…). Kan det bli bättre?

Rosa_rattar_220_167101s
Jag tycker inte ens om godis men det här var ju för sött! ROSA RATTAR! Ät gärna några för mig med i oktober så väntar jag tills det kommer rosa choklad, rosa semlor eller rosa kanelbullar…

11 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  5 oktober, 2009 kl 10:04

  rosa bakverk serveras på 24-timmarsspinningen i gbg :)

 • Svara
  coyntha
  5 oktober, 2009 kl 10:44

  Vilken spännande månad!!
  Med vem ska du åka till Portugal?
  Allt rosa…. jag tycker om rosa! :)
  Kram.

 • Svara
  Andréa
  5 oktober, 2009 kl 11:35

  åh, montegordo.. en vacker dag ska jag också dit!!

 • Svara
  Marie
  5 oktober, 2009 kl 11:36

  Haha…jag måste oxå börja köra med att fylla 23 varje år från och med nu!:P

  Och rosa choklad…Geisha är iofs inte rosa men förpackningen är och är också med i kampanjen.:)

 • Svara
  Åsa
  5 oktober, 2009 kl 11:43

  Oktober är en underbar månad!

 • Svara
  MarathonMia
  5 oktober, 2009 kl 14:29

  Åh Grattis till Montegordo-bokningen. Vill också vill också!

 • Svara
  Elin
  5 oktober, 2009 kl 15:29

  Vad roligt med träningsvecka i Portugal, jag är oxå bra sugen, dock ingen som vill åka med.

 • Svara
  Snorkkis
  5 oktober, 2009 kl 16:19

  Vilken härlig månad vi är inne i! Tack för den påminnelsen! (Och extra bra för oss som fyller år denna rosa månad; skål för 23-åringarna!) Fast är det inte dags att strunta i det att det blir smulor i sängen? Frukost på sängen är ju ett måste!

 • Svara
  Christer
  5 oktober, 2009 kl 16:21

  Fantastiskt kul att ni kör igen!!

  Christer

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  5 oktober, 2009 kl 19:27

  Träningsglädjesara – mumma! Det får vi se till att ha i Kävlinge med!

  Coyntha – Det blir jag och Viveca som åker. Ska bli grymt!

  Andréa – 27 februari är en vacker dag. Det är bara att boka :)

  Marie – Geisha är gott! Får bli några sånna istället.

  Åsa – ja eller hur!?! Lätt att glömma det när man håller på att blåsa bort i höststormarna bara :)

  Marathonmia – du får köra en favorit i repris och hänga med! Ingen tävling du kan vinna på jobbet i år?

  Elin – klart du ska åka! Du lär träffa massor av trevliga träningsfreaks där nere!

  Snorkkis – jag får ta någon smulfri frukost då… ska ge det ett försök, jag lovar!

  Christer – tycker vi med!!

 • Svara
  Johanna T
  8 oktober, 2009 kl 14:22

  haha, blev så full i skratt när jag gick i affären idag. Jag föredrar nämligen choklad precis som du och tänkte samma sak angående de rosa rattarna. Men idag så såg jag ”lerstänkta” bilar :o) alltså chokladdoppade bilar. Här i lilla dalarna finns det så jag hoppas att ni också har fått.
  Mvh//johanna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.