Aktuellt

Katastrofpass…

Den fina tröjan till trots, gårdagens pass var nog det sämsta EVER i min livshistoria…

TRKIGT~1

Känner vibbarna redan när jag kliver in genom dörren. Alla är tysta, ingen säger nått. Alla ser uttråkade ut och blickarna är tomma. När jag frågar om de är sugna på att träna är det INGEN som svarar…

Okej, kavlar upp ärmarna. Det brukar ju gå att få liv i vilken grupp som helst. Lite musik och sen är man igång. I vanliga fall. Inte igår…  Fortfarande INGEN respons. Ingen kämparanda. Någon bara ställer sig rätt upp och ner och tittar på mig som om jag vore knäpp.

Jag brukar inte låta mig påverkas men jag känner hur jag blir frustrerad och glider in i en ond spiral. Passet blir sämre och sämre. SEN GÅR EN DELTAGARE! Sånt händer liksom inte i Kävlinge. På Gerdahallen bland 75 andra har det väl hänt att någon smitit ut, men i en liten sal mitt framför näsan på mig packar hon ihop sina grejer och går. Gahh!

Genomlider passet med självförtroendet i botten. Hade det här varit mitt livs första pass hade jag aldrig instruerat igen. Nu var det mitt femtiomiljonte så jag vet att det bara var en dålig dag.

Nya tag i morgon. Då ska här spinnas så öronen glöder!

9 Kommentarer

 • Svara
  Marre
  7 oktober, 2009 kl 07:05

  Vet precis hur det känns…. Fast säkert hade hon som gick någon tid att passa så det var ju inte ditt ”fel” (det känns dock bättre om de talar om det i förväg så man vet). Nya tag!

 • Svara
  Snorkkis
  7 oktober, 2009 kl 07:22

  Gaah, vad segt. Men nu vet du ju att nästa pass bara kan bli bättre. Jätte söt tröja; den kommer nog att bli en vinnare trots en seg start.

 • Svara
  Anonymous
  7 oktober, 2009 kl 08:09

  Du är bäst!!!!Viveca

 • Svara
  Daniel
  7 oktober, 2009 kl 09:14

  Vilka tråkmånsar!! Hade du inte med visselpipan?

 • Svara
  or
  7 oktober, 2009 kl 09:23

  ”titta inte på de som sover, koncentrerar dig på de andra 98% – de som är vakna. Skit i den som slocknat, det finns förmodligen en skrälldus skäl som inte har med om du är tillräckligt karismatisk eller ej”.
  sagt av Kay Pollak och snott av mig från amelia Adamos blogg

  Kram

 • Svara
  Andréa
  7 oktober, 2009 kl 15:41

  usch vilken mardröm! visserligen har jag haft dåliga pass, men det där har jag inte råkat ut för (än) och hoppas jag slipper!!

  tur att nästa pass kommer gå super för dig! :)

 • Svara
  Madde
  7 oktober, 2009 kl 18:03

  Vad var det för typ av pass du ledde? När någon går på ett pass jag varit på tycker jag alltid så synd om ledaren… Själv har jag gjort det en gång men det var för att det var ett medeljympapass (Friskis) istället för aerobics… Det är en jäkla skillnad på pass så jag stod inte ut men fick dåligt samvete mot ledaren trots allt.

 • Svara
  Andreas
  7 oktober, 2009 kl 19:02

  Usch vad tråkigt…men så är det ibland. Alla får lov att ha en dålig dag ibland…
  t.o.m du ;)
  På lördag är jag back in business och då ska vi ha ett superpass!

  Och du…det är du som är normal och alla andra som är konstiga…;-p

  Ha det bäst!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  7 oktober, 2009 kl 19:56

  Marre – fast hon gick efter typ 15 minuter… mitt i utfallen.. så det var nog en ren och skär protest-aktion :(

  Snorkkis – ja det får man hoppas! Den är värd ett bättre öde :)

  Viveca – tack snälla du! Detsamma :)

  Daniel – nej, får ta den (eller megafonen) nästa gång :)

  Olga – klokt sagt! Fast just igår vetesjutton om det inte var 98% som sov…

  Andréa – ja i morgon är det upp till bevis igen. Håll tummarna för bättre lycka!

  Madde – det var ett styrkepass (typ body pump). Mitt i utfallen fick hon nog..

  Andreas – det lät ju bra det där sista, det ska jag skriva upp :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.