Aktuellt

Handpenning…

pengar_16557507

Idag betalar jag handpenningen till träningslägret i Portugal. Sen är det liksom kört. Så tokigt det kan bli :)

27 februari är det alltså dags. Veckan är noga utvald, det är nämligen DÅ alla namnkunniga löpare är på plats. Dans och yoga i all ära men att springa långpass med Rune slår allt lite högre. Ahhh, det här kommer att bli fint.

Det finns ett krux bara. På hemvägen landar vi 23.40 i Köpenhamn. Beräknad ankomst i sängen 01.40. Klockan 08.00 dagen därpå går startskottet på Vasaloppet som jag och Viveca ska spinna tills våra gubbar går i mål (och dom ligger alltså inte i täten…).

DET blir en utmaning. Men det är väl sånt som sätter guldkant på tillvaron?

8 Kommentarer

 • Svara
  Marre
  12 oktober, 2009 kl 11:58

  Vad härligt med Portugal! Jag önskar jag kunde vara med…. Hade en liten tanke på det men vi prioriterade en resa till Thailand med hela familjen i stället. Inte fy skam det heller…. ;-) Och Vasaspinningen fixar du galant! Du har ju tankat en massa energi och inspiration då!

 • Svara
  Mitt fönster
  12 oktober, 2009 kl 11:59

  Oj ska du åka på Training Camp, vad kul! Har du varit nere där tidigare? Jag har varit där två år i rad och stortrivts. Verkligen en kick för träningsmotivationen.

 • Svara
  Ann
  12 oktober, 2009 kl 12:17

  Men åh va coolt att springa med Rune då! Blir mer och mer sugen på trainingcamp jag med…kanske 2011?
  Spinningen grejer du förstås galant!

 • Svara
  Anna
  12 oktober, 2009 kl 12:21

  Jag vill också! Måste ta tag i det där nu. Jag har ju en resa innestående…Hur dyrt behöver ett bröllop egentligen bli? dessutom är jag verligen utvilad och redo för att ta mig an rpllen som fru efter ett träningsläger i Portgal:)

 • Svara
  Daniel
  12 oktober, 2009 kl 14:13

  Låter underbart! Trevligt att ha något att se fram emot i vintermörkret. :)

  Skönt utmaning du får när du kommer hem. Du kommer ju ha tonvis med energi och motivation efter Portugal.
  Det blir inga problem för dig! :)

 • Svara
  Jennie
  12 oktober, 2009 kl 16:31

  Portugal är ju så bra! Blev så ivrig att kommentera att jag inte kom längre, vilken vecka du ska iväg osv… Men det har du säkert skrivit. Jag var där 2005, bästa någonsin! Får väl se när/om man får kommit dit igen.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  12 oktober, 2009 kl 20:53

  Marre – nej det låter ju verkligen inte dumt det heller!

  Mitt fönster – nej det blir premiär för mig till Training Campen. SKönt att höra att det är bra där!

  Ann – ja det får du satsa på!

  Anna – när är bröllopet? Ni kan ju ta bröllopsresan till Portugal…

  Daniel – eeeh, nej det blir nog hur kul som helst. FÅr bara se till att ha spinnigväskan packad (och musiken fixad) innan jag åker..

  Jennie – vi åker 27/2. Så här ska springas minsann! Och allt annat också förståss :)

 • Svara
  Malin
  13 oktober, 2009 kl 08:14

  Nä men är du så nära att du gjort en beställning, vad kul!!! Nu blir jag avis! ;)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.