Aktuellt

Aldrig någonsin att jag INTE vinner…

grodhopp_29635029

Äntligen Army-måndag.  Och jag skulle dagen till ära inte leda passet utan faktiskt få vara med och leka…

Vi började med två olika uppsättningar stationer. Hoppade, kröp och gjorde armhävningar. Vi förflyttade oss på alla möjliga och omöjliga sätt över salen. Grodhoppen var lättast. Jag älskar grodhopp (vilken nyhet!), det är så underbart när det blåser i håret av fartvinden. Baklänges grodhopp och grodhopp i sida var en kul variation på tema!

Min sämsta gren för dagen var utan tvivel rumpgång. Med benen i luften skulle vi ta oss framåt på våra stackars skinkor. Jag tror inte jag kom en enda millimeter!!! Fällkniven vann jag inte heller nobelpriset i…

Sist ut var två pannbens-tävlingar där det gällde att inte ge upp. Att stå upprätt med armarna ut i sidan i små cirkelrörelser var den första. Plankan var den andra. Av sånna här grejer växer det horn i min panna. Tittade runt på de andra och tänkte för mig själv: inte på jordklotet att ni vinner. Ni kan lika bra ge upp på en gång…

Och jag smålog för mig själv, njöt av varje sekund. Fokuserade bort varje trötthetssymtom. Kände dem faktiskt inte ens. Och när folk började grimasera log jag inombords. Jag är det segaste jag vet.

8 Kommentarer

 • Svara
  Andréa
  19 oktober, 2009 kl 20:50

  Jag hoppas jag och du aldrig kommer köra samma pass. det komemr bli en lång och plågsam kamp om båda vägrar ge sig :D

 • Svara
  Daniel
  20 oktober, 2009 kl 05:53

  Skönt inställning du har Anna!! Jag skulle inte våga utmana dig i plankan ;)
  Du kanske skulle söka till Expedition Robinson? Dom har ju en annan variant av plankan där ;)

 • Svara
  Lena
  20 oktober, 2009 kl 07:23

  Skön inställning. Respekt!

 • Svara
  MarathonMia
  20 oktober, 2009 kl 07:54

  Lycka!

 • Svara
  MarathonMia
  20 oktober, 2009 kl 08:31

  hehe förexten – Plankanutmaning är ju roligast live.

  Kan tänka mig att du, Andréa och jag är lika förbenat sega och att en utmaning oss emellan skulle ge gropar i golvet…

 • Svara
  Anonymous
  20 oktober, 2009 kl 08:42

  Anna= TrainIns Gumpgångare!! HaHa…. Vilken syn!!
  /Pernilla

 • Svara
  Andreas
  20 oktober, 2009 kl 10:02

  Tänk att jag såg faktiskt hornen växa på dig igår…hehe
  Vi får sätta ihop en tiokamp med olika övningar (OBS max 5 av dina olika djur får vara med) och se vem som blir TrainIn Champ 2009…
  Det finns nog en del tjocka pannben som vill vara med *ler*
  Förutom mig själv vet jag iaf 2 andra som nog hellre dör än inte vinner…;)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  20 oktober, 2009 kl 11:04

  Andréa – hehe, jag tar det som en utmaning. Undrar när jag ska till Göteborg nästa gång…

  Daniel – expedition robinson hade jag inte överlevt mer än tre timmar. Jag hade svultit ihjäl redan på flygplatsen! Men annars var tanken god :)

  Lena :)

  Marathonmia- utmanar du mig? Vi får rigga webkamerorna….

  Pernilla – skoja aldrig om min snyggar rumpgång.. jag kanske hämnas nästa gång…hehe! Huvudgång???

  Andreas – SÅG du hornen? Jag som gjorde mitt bästa för att dölja dem…. Du hade nog också några därunder tror jag bestämt. Vi får väl se vilka som är vassast nån gång :) Trainin champ låter ju onekligen lite spännande…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.