Aktuellt

Känn ingen press…

spin2

Idag ska jag köra spinning för tjejerna i min komiform-grupp. De har inte tränat på hundra år frånsett afron vi testade förra veckan.

Nu är det ju så att man oftast inte faller pladask för spinning, det brukar ta ett par gånger innan man är fast. Men vi har inte “ett par gånger” på oss. Vi har detta tillfälle och jag vill såklart att de ska uppskatta det lika mycket som jag.

Har valt musiken med omsorg. Har valt lite långsammare musik och lite kortare stående partier. Nu återstår att se om det går hem i stugorna.

Men jag känner ingen press…nädå…inte alls…

8 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  23 september, 2009 kl 08:34

  lycka till, jag hoppas de älskar det!!!!

 • Svara
  Cizzi
  23 september, 2009 kl 09:42

  Lycka till =)

 • Svara
  Jenny
  23 september, 2009 kl 12:30

  Hej! Jag följer din blogg och tycker du är super! Jag är själv löpare och spinninginstruktör och dessutom även mamma!Kort fråga bara, du hade ju problem med ett knä för en tid sedan och jag är bara nyfiken på hur det gjorde ont och vad du gjorde för att bli frisk! Jag har nämligen fått ont på samma sätt som du tror jag, vad göra!? Jenny

 • Svara
  Ann
  23 september, 2009 kl 14:53

  Haha, jag kommer ihåg när jag körde spinning för första gången (på gymnasiet för typ 10 år sedan). Jag riktigt HATADE det efteråt och tänkte; aldrig mer igen.
  Fem år senare var jag såld, fast, ja helt beroende. Och det är jag förstås fortfarande.
  Det enda jag kommer ihåg, förutom hatet, var att jag troligtvis la på alldeles för mycket tyngd.
  Är säker på att ditt pass kommer bli grymt inspireradne!
  Kör hårt! Lagom hårt.

 • Svara
  Anna
  23 september, 2009 kl 17:51

  Lycka till, de kommer säkert fastna direkt!

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  23 september, 2009 kl 19:11

  Jenny – knät gjorde (och gör ibland) ont på utsidan, lite ovanför knät, men ibland även under. När jag cyklat har det huggit men vid annan träning mer molvärkt. Jag kan inte precis peka på var det gör ont, för det hoppar omkring och känns lite överallt liksom. Mycket märkligt. Känns att det är på bättringsvägen nu men det finns fortfarande kvar. Jag har stretchat, stretchat och stretchat. Fått massage och foam-rollat. Jag hoppas ditt är snabbare övergående!

  Ann – jo, det är väl upplevelsen för de allra flesta första gången. Men 4 gånger så är man fast! Så är det bara :)

 • Svara
  Jim
  23 september, 2009 kl 21:40

  Hej Anna!
  Hoppas det gick super idag, jag brukar resonera såhär – varför förändra för att nya ska uppskatta det? sättet jag kör på är det bästa sätt jag hittat hittills, varför ändra till nåt man gått ifrån för att man inte tyckte det va lika bra? däremot alternativ, alternativ alternativ… :)
  Kom just på att jag ju aldrig ens frågat vad som var fel med ditt knä.
  Vad säger dr om det? jag hade precis samma för något år sedan när jag cyklade och sprang som mest inför klassikern. fick då rådet av en dr jag verkligen respekterar att köra rehab gym med fokus exentrisk träning, och kvalitet snarare än kvantitet. funkade superbra!! bara en tanke.
  Hoppas allt är bra annars!
  stor kram!
  /J

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  24 september, 2009 kl 06:04

  JL – det är ingen som riktigt har förstått vad som felar i knät. Speciellt med tanke på att tuff ARMY funkar bättre än att cykla till Ica. Troligtvis strama muskler som drar knät konstigt. Men det börjar kännas bättre nu. Har stretchat i oändlighet, foamrollat och tränat exentriskt. Kan faktiskt spinna en timme utan smärta nu och då klarar man sig ju :) Ha det bäst!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.