Aktuellt

Kräftskiva…

Kräftskiva ikväll. Kan inte hjälpa det men kräftor är inte min grej. Slafsa i 20 minuter för TVÅOCHETTHALFT gram mat… Jag är hungrigare än så. Och mindre tålmodig. Därför har vi förberett ett helt gäng annan mat att bli mätt av, så tar vi kräftorna bara för syns skull…  en hungrig Anna är nämligen ingen glad Anna.

Glad är jag däremot när jag får träna och det får jag snart. Börjar min lördag med att spinna. Svettas. Ladda helgbatterier. Ahh, njutning!

8 Kommentarer

 • Svara
  Rebecca
  29 augusti, 2009 kl 05:12

  Låter som en härlig start på dagen. Hoppas ni får trevligt ikväll, och att du blir mätt & glad.

 • Svara
  Johanna
  29 augusti, 2009 kl 07:17

  Jag håller med fullständigt, kräftor är helt enkelt inte värt besväret. ;)

 • Svara
  Cia
  29 augusti, 2009 kl 08:36

  Hahaha, precis min åsikt om kräftor. Så mycket jobb för så lite mat… man går ju nästan minus. ;-)

 • Svara
  Katarina M-I
  29 augusti, 2009 kl 09:36

  Jag älskar kräftor. Kan sitta i timmar och pilla och slabba:)

  Ha en bra helg!

 • Svara
  Daniel
  29 augusti, 2009 kl 20:11

  Kräftor är bara en ursäkt för att dricka schnnnaps!! =)

 • Svara
  mer_kondis
  31 augusti, 2009 kl 12:42

  samma här… brukar ladda tllariken full med lite olika pajer, sallad o sen kanske en eller två kräftor på kanten… brukar istället vid andra tillfällen köpa en burk med kräftstjärtar fixa till något med avocado lite créme fraiche (lätt)… de är inte dumt… :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  31 augusti, 2009 kl 12:50

  Rebecca – mät blev jag med hjälp av små goda pizzor,bröd och härliga röror. Av kräftorna fick jag mest ont i fingrarna… vassa som attan!

  Johanna och Cia – tack för ert stöd, känns mycket bättre att veta att man inte är ensam…

  Cykelmygga – du slabba, jag äta. Deal?

  Daniel – schnaps är ju äckligt. Om jag ska slabba med kräftor vill jag ha något gott som belöning – typ kladdkaka…

  Mer Kondis – färdigskalat har jag också kört med något år, men då protesterade barnen för de vill hänga klorna i öronen och det funkar liksom inte med färdigskalade…

 • Svara
  mer_kondis
  31 augusti, 2009 kl 13:20

  tycker det är bra med en sån deal som du föreslår cykelmygga.. vill då vara den som äter… man kan ju ha en massa verktyg också när man delar kräftorna men tycker det brukar bli ännu större risk för skärsår o annat då.. alternativet med färdigskalade brukar vi ha ibland som förrätt nån fredag- eller lördagkväll, behöver ju inte va när man har kräftskiva… :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.