Om mig

Söderåsen

Jag är 42 år enligt pappren, men känner mig som 23.  Född Umebo men bor sedan 1993 strax utanför Lund i Skåne. Jag jobbar som gruppträningsinstruktör sedan 18 år tillbaka. Ni hittar mig på Nordic Wellness i Kävlinge/Lödde där jag instruerar spinning, cirkelpass och yoga. Dessutom coachar jag inom löpning och kost i egen regi.

Under 2014 utökade jag min verksamhet och jobbar nu även med företagslöpning och som arrangör för olika typer av träningsrelaterade event. Är även löpledare på Crorunnings resor till Kroatien och Slovakien. Men jag jobbar inte bara….

Jag älskar att röra på mig och när jag inte håller till på gymmet kan man se mig springa eller cykla ute i det fria. Springer gärna långt och har 6 marathon i bagaget plus ett par Ultramarathon. Gillar utmaningar och för fem år sedan tog jag maken med mig på en 150-mila cykeltur från Skåne till Umeå.

Utöver träning är kosten mitt stora intresse. Jag är diplomerad kostrådgivare och tycker om att hjälpa folk att äta bättre.

Jag har skrivit min blogg Orka mera! sedan 2007. Här försöker jag dela med mig av min träningsglädje och inspirera till ett aktivt och hälsosamt liv!