Aktuellt

Livsnjut

Det finns säkert miljoner definitioner på livsnjutning men alltså kombinationen av löpning, sällskap och mat är svårslaget….

Planen för dagen är att möta upp Ingmarie i Helsingborg och springa 31 kilometer längs Skåneleden till Mölle. Där ska Fredrik och Anders ansluta för lunch på Mölle Krukmakeri. En typiskt bra plan!

Vi har dessutom tur med väderguderna och istället för gårdagens ösregn får vi sol, 18 grader och vinden i ryggen. Ja ni hör, det blir knappt bättre.

Från Anders och Ingmaries lägenhet tar vi oss genom Pålsjö skog ner mot havet, och allt är sådär vackert att man storknar. Strandängarna, nyponrosorna och havet. Av nostalgiska skäl, och minnen av nyponrosor från min allra första skoldag, blir jag alltid lycklig av just nyponrosor. Älskar springa genom havet av nyponbuskar och ibland måste jag stanna och lukta. Ingmarie får helt enkelt ha tålamod med det…

Vi pratar konstant i flera timmar, stannar och fotar, avslutar med bad i iskallt vatten, innan vi tar oss vidare till Krukmakeriet.

Efter 3,5 timmes löpning sitter det gott med mat i magen! På en solig uteservering frossar vi loss på pizza och mellanrätter. Njuter av sommaren som tillfälligt gjort come back!

Men än är det inte slut. Lägenhetsvisning, med kaffe och glass återstår innan vi tutar vidare mot Malmö och vardagen. Boostad med ny energi som räcker hela vägen till midsommar!

Löpning, sällskap och mat alltså. Se det som ett tips från coachen!

1 kommentar

  • Svara
    ingmarie Nilsson
    17 juni, 2024 kl 22:21

    Kan bara hålla med! Är fortfarande lycklig i hela kroppen. Tack än en gång för en makalöst bra dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.