Aktuellt

Hemester

Hemester är verkligen min grej. Att plocka de små russinen i kakan. Det finns såklart utlandsresor jag vill göra, men ärligt, jag har gjort min sista charter!

SkåneledenKanske är det för att den svenska sommaren levlat 10 grader eller för att Skåne är fullt av pärlor, men jag är så nöjd med att bara vara här! Att steka på en fullproppad strand känns så gjort. Och 35 grader i utlandet är inte skönare än våra 28.

Med små utflykter och en stor portion spontanitet väljer jag plats och syssla efter väder. Och hinner samla så många guldkorn att det liksom bländas! Jag har prickat så många rätt under semestern att Fredrik utnämnt mig till semestergeneral. Det är en ärofylld titel.

I natt ska det vara 18 grader och superklart. Och jag är alltid redo. En stjärnklar natt betyder soluppgångsvandring. 02:40 ringer klockan. Då har baren på Rhodos inte ens stängt!

Österlenleden

Gillar du hemester?

4 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  18 juli, 2021 kl 08:09

  Jag gillar semester men inte när alla andra har semester så det blir packade sillar stilen. Drog till Rhodos i maj, ska man dit är det absolut bästa tiden måste jag säga. Lagom varmt för spring och annan träning (20-25), öppet och folktomt. Plus blommande och fint. Jobbar i sommar som jag brukar göra och maxa lediga dagarna. Passar mig utan barn finfint.

  • Svara
   Anna
   19 juli, 2021 kl 15:21

   Jag tänkte på dig när jag skrev Rhodos :D. Håller med om att utomlandsresor kan vara helt fantastiska om man inte åker när alla andra gör det. Var i kroatien i april och oktober och älskade stället så mycket att jag nästan dog. Tog med mig dottern i juli för att visa upp vilket magiskt ställe jag hittat men det var var bara sillpackade tyskar i överflöd. För varmt för all annan aktivitet än strand, de fantastiska bergen var avstängda pga värme. Allting dyrare och mer turistiskt. Så utomlands ja, men inte när som helst :D

   • Svara
    pernillabredolt
    19 juli, 2021 kl 16:18

    Åh Kroatien innan säsong låter som en dröm! suktade mot bergen när jag varit där på weekends i Juli.

    • Svara
     Anna
     21 juli, 2021 kl 14:12

     Ja verkligen! Både månadsskiftet april/maj och oktober var riktiga pärlor! Fast vi hade tydligen ovanligt bra väder i oktober, så det kanske inte alltid är så :O

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.