Aktuellt

En skivstång please

Etta på min önskelista just nu är lite vikter. Lite tunga hantlar, en skivstång och några kettelbells hade liksom gjort min dag.

Jag vet att det går alldeles utmärkt att träna med egen kroppsvikt men ibland känns det liksom skönt att få pressa upp något tungt i luften. Känna sig lite hulken. Hade det ens varit lite nära jul hade jag lätt skrivit till tomten. Nu är det påskharen man får hoppas på, men han får det tufft om han ska få ner eländet i ett påskägg. Dessutom brukar han inte komma med dyrare presenter än en påse Anthon Berg eller möjligen ett par strumpor med kycklingar på.

Jag är sugen på bli stark. Jag blir det ibland. Men det brukar inte vara så länge. Så det går nog bra med kycklingstrumpor….

11+

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  5 mars, 2021 kl 19:32

  Är ert gym stängt? Där finns ju annars…
  Och nej, det är inte där smittan sprids om man är orolig för den. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   7 mars, 2021 kl 17:43

   Nej det är inte stängt. Jag håller mina klasser där men tycker det är för trångt på body pump-passen där alla trängs vid stängerna. Och ute på gymmet har jag dösvårt att motivera mig själv. Behöver någon som säger åt mig vad jag ska göra. Sen gör jag i 9 fall av 10 något annat som jag tycker är bättre. Men det vet ju inte personen på teven….

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.