Aktuellt

Fredagsfys

Förra veckan sprang vi i en magisk solnedgång och jag lovade mig själv att alltid springa i solnedgången på fredagar. För att det var ett sånt hejdundrande sätt att starta helgen. Men solnedgångar växer inte på träd.

Idag är allt grådassigt och löparbenen behöver vila efter gårdagens ofrivilliga och milslånga knälyftsutmaning. Därför har jag ingen aning vilken fredagsfys som ska få kicka igång den här helgen.

Jag vill nämligen träna på fredagar. För att jag blir piggare och orkar hålla mig vaken ända till Carina Bergfeldt. Dessutom blir jag hungrigare och orkar mer av den goda maten. Och så behövs det ibland en genomkörare för att släppa jobbet och checka in på fritid.

Men det är svårt att hitta feeling här hemma. Så jag laddar mentalt. För ett youtube-pass framför teven. Med sms-pling i telefonen, barn som undrar var laddaren är och en fåtölj som är i vägen hur man än bär sig åt. När Covid är över ska jag reclaima min plats på hiit-passet på gymmet på fredagarna. Det brukade sitta som en smäck! Tills dess kör vi lite youtubegympa och drömmer oss tillbaka till Susanne Lanefeldts tid. Ni som inte vet vad jag pratar om kan alltid googla….

10+

2 Kommentarer

 • Svara
  Märta Johansson
  21 februari, 2021 kl 18:48

  Ett tag (före corona) gick jag och dottern på Friskis fredags-familjefys kl 16.30. Det var verkligen den perfekta avslutningen på veckan! Det kan jag sakna.

  0
  • Svara
   Anna
   23 februari, 2021 kl 07:41

   Hade också ett pass kring 17 som jag brukade köra. Helt perfekt. Those were the days liksom :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.