Aktuellt

Flashiga samarbeten

Ibland drömmer jag om häftiga förfrågningar om bloggsamarbeten. Där jag skulle få bo på flashiga hotell, äta god mat och få snygga löparkläder. Men verkligheten är liksom en annan…

Det är inte det att erbjudanden saknas. Tvärtom. Det är bara det att de väldigt sällan känns relevanta. Ofta har personen som frågar gjort sin research väldigt dåligt och erbjuder saker som jag aldrig i livet skulle ställa mig bakom. Den dag jag börjar skriva om bantningspulver kan ni räkna med att jag är på gränsen till konkurs och väldigt desperat. Och då ska ni inte tro på det jag skriver. För jag tror inte på sånt…

Eller den här förfrågan jag fick idag:

Hej Anna!

Vi har ett tillägg för hemsidor som gör att du kan:

Ta betalt för material
Möjligheter för följare att donera.

Vi kan väl ta ett samtal och se om det kan vara något för din blogg?

Rakt på sak och inga krusiduller. Fast ändå, att presentera sig hör väl till vanligt hyfs?

Å andra sidan. Det där med donera alltså. Jag behöver ju pengar till vår tomt som vi nästan spontanshoppade igår. Hur mycket bjuder ni för ett inlägg om e-cigaretter? Om ni finansierar i alla fall en blomkruka till entrén så är vi ju nästan hemma!

 

9+

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  15 februari, 2021 kl 19:12

  Jag småfnissar fortfarande åt den där ”researchen” simklädes-tjejen gjorde.

  0
  • Svara
   Anna
   16 februari, 2021 kl 20:31

   Ja den var intressant!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.