Aktuellt

Veckans jobbutmaning – plankan!

I förra veckan utmanades vi att bada kallabad. En utmaning som jag tog mig an, genomförde och överlevde. Kan fortfarande inte förstå att det hände. Veckans utmaning är lite snällare. Men ändå inte.

En sju år gammal planka…

Den här veckan ska vi stå i plankan. Företaget skänker pengar till välgörenhet för varje minut vi står. Och det är ju här det blir jobbigt, det finns inget definitivt slut. Att kallbada är ju kallt men det är ju tämligen snabbt överstökat. Det här kan ju bli riktigt långdraget och plågsamt!

Jag är inte riktigt lika mentalt stark på plankan som jag är på jägarvila. Där kan benen stå i ljusan låga, skaka som värsta jordbävningen, men det GÅR ändå att stå kvar. Plankan funkar inte riktigt så, det blir obehagligt på ett annat sätt.

Med det sagt. Det blir en delvis plågsam helg.

Så många minuter som möjligt i plankan alltså. Med tekniken i behåll. Hade jag haft en julkalender här på bloggen hade jag copy-pejstat den här utmaningen till er.  Men nu har jag ju inte det…

 

14+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.