Aktuellt

And the winner is…

Den lyckliga vinnaren som ska få springa med Runacademy till våren är…

…. Daniel Nitzler!
Oklart vilken löpargrupp som kommer att föräras hans sällskap men de kommer alldeles säkert bli glada för en extra medlem!

Vann du ingen plats vågar jag lova att en anmälan till vårens grupper kan vara en av de bättre julklapparna till dig själv. För nu när man inte ska fira jul utanför bubblan, får man passa på att ge sig själv lite fler julklappar. En fördel om någon med den här Coronan!

Min julklapp till mig själv var inte riktigt lika fancy. Jag såg solen, fick feeling, glömde titta på marken och snubblade i en grop. Vrickade till ANDRA foten. Oklart läge på den just nu men väljer att stoppa huvudet i sanden sålänge. Och hoppas att jag vaknar i morgon och att det aldrig har hänt. Kan 2020 ta slut snart?

8+

2 Kommentarer

 • Svara
  carlssonkarlsson
  19 december, 2020 kl 19:40

  Min kollega säger att detta årtal uttalas ”sugi sugi”…

  0
  • Svara
   Anna
   28 december, 2020 kl 12:42

   Haha, klockrent!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.