Aktuellt

Ny månad nya mål…

Det är november och jag hängde inte riktigt med. Nu väntar grått, rusk, mörker och regn och det gäller att inte tappa hoppet. Därför fokuserar jag på det roliga som november ska få äran att bjuda på:

Jag har ett presentkort på hotellfrukost som går ut i november och som naturligtvis måste utnyttjas. Det blir en mikropaus i vardagen som naturligtvis måste kombineras med tält och löpning. För första gången sedan i januari ska vi SPRINGA en etapp på skåneleden och fira med hotellfrulle. Perfekt sätt att förgylla en grå månad.

November är även födelsedagsmånad för yngsta dottern. Förra året önskade hon sig en halvmara bara 5 dagar efter jag stukat foten (!) och så fick det bli. I år önskar hon sig ingen löpning men hon ska få det ändå. Jag tänker mig 14 km transportlöpning till Lunds bästa kaffebar. Så får Fredrik möta upp med torra kläder och en välfylld plånbok. 14 kilometer i kikaren alltså. Vem blir inte sprillans lycklig av att bara tänka tanken?!

Jag har även efter 3 månaders väntan fått tid hos ortoped för att kolla upp min fot som aldrig läkte men numera känns ganska ok. Kan vara bra att få den undersökt ändå, den är liksom lite stel…

Också infaller ju både chokladens och kladdkakans dag denna månad.

Det här kan ju bara bli bra!

14+

4 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  3 november, 2020 kl 18:18

  Kladdkakans dag har jag stenkoll på. På lördag ska barnen få kladdkakemys. Jag är nog knäpp för jag vill ha kladdkakan nästan som varm smet…. Vad bra att du fått tid hos ortopeden och kan kolla upp din fot. Väntetiderna är verkligen helt galna…. Klart dottern kommer uppskatta presenten. Jag har svårt att tänka mig något annat.

  0
  • Svara
   Anna
   4 november, 2020 kl 08:00

   Kladdkakemys låter lovely. Kanske tar en copy paste på det konceptet :D

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  4 november, 2020 kl 19:19

  Novembers färger kan vara absolut magiska. Kolla in den norska filmen Lyseleit! Efter den älskar jag november!

  Din fot må vara lite stel men den är garanterat helt ok annars skulle du inte kunnat vara med på intervaller. Nu har det vänt!

  0
  • Svara
   Anna
   5 november, 2020 kl 08:34

   Ja den funkar att springa på. Men den har konstiga ljud för sig när man snurrar på den… :O

   1+

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.