Aktuellt

Lämna inga luckor!

Det var länge sedan jag cyklade. Vädret, mörkret och löpningen kom emellan. Det blev en lucka i cykelkalendern. Man borde inte låta sånt ske…

För allt som man gjorde i förra veckan kan man göra idag. Den tröskeln är liksom liten. Ju längre sedan man gjorde en viss sak, ju högre växer sig tröskeln. Idag var den jättehög. Vi snackar Mount Everest kind of hög.

Jag vet inte vilka kläder som passar i sju grader och blåst. För senast jag cyklade var det 17 och sol.  Och när jag väl kommit fram till vilka kläder jag ska ha, så har jag ingen aning om var jag ska hitta dem. De kläder du använde i förra veckan är sällan långt bort. Men ju längre sedan det var, ju djupare ner i lådorna får du leta. Det är sen gammalt.

Jag vet inte heller hur länge det är ljust för det har gått veckor och en tidsomställning sedan sist. När behöver jag senast ut för att hinna hem?

Allt blir bara jobbigt när man gör så här. Jag tänker att om man aldrig slutar så behöver man aldrig börja om. Då vet man alltid vad som gäller och var sakerna är. Mycket enklare så ju.
Vi ses igen cykeln. Snart!

13+

4 Kommentarer

 • Svara
  A
  12 november, 2020 kl 22:19

  Körde du brallor utanpå ska vanliga? Eller har du långa? Är helt nybörjare på det med att cykla utanför sommarsäsongen :)

  0
  • Svara
   Anna
   15 november, 2020 kl 15:34

   Jag kör på långa brallor utan blöja och så har jag cykelbyxor under. Cykelbyxor tvättar jag ju efter varje pass, men de långa klarar ju några vändor. Långa cykelbyxor med blöja riskerar ju att ligga i tvätten varje gång man behöver dem om man bara har ett par :D

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  13 november, 2020 kl 17:27

  Det är därför jag aldrig slutar träna. Det är ju så himla jobbigt att börja om!

  0
  • Svara
   Anna
   15 november, 2020 kl 15:34

   Eller hur! Bästa motivet!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.