Aktuellt

Att längta efter att springa

Sorry. Men från att inte ha fått läsa ett enda löprelaterat inlägg sen i mars blir ni bara tokbombade nu. Kan inte hjälpa det bara. Jag får fjärilar när jag tänker på att springa. Och extra mycket en vecka som denna, som rymmer TVÅ roliga grejer.

Skrylle

I morgon fortsätter vår nya tradition med Skåneleden-löping. Ut i mörkret och fira fredagsmys hela vägen mellan Bulltofta och Bokskogen. Sen kommer man hem alldeles för sent, får fixa fredagsmiddag i panik och upptäcker halvvägs in i efterrätten att man glömt byta om. Fint ändå i all sin enkelhet.

Och på söndag. Som den något äldre traditionen bjuder: Födelsedagskalas i löparskor. En tradition som dottern liksom bara svalde och accepterade lika enkelt som tomtegröten och julklapparna. 17 kilometer på  17-årsdagen alltså. Och nånstans får man ändå vara glad att man har precis lagom gamla barn för de ben som fortfarande är under uppbyggnad efter skada. Äldre hade kunnat bli katastrof och yngre hade ju inte varit lika mycket party för pengarna!

Har du någon skojig löpning inplanerad i helgen?

 

11+

5 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  26 november, 2020 kl 18:42

  Gick Bulltofta – Bokskogen för några veckor sedan och sista biten gick vi och gick vi och nya orange märken dök upp och till sist kollade jag på kartan i mobilen.
  Insåg att en ny led knyter an i slutet av Bulltofta – Bokskogen leden så vi gick antagligen på leden mot Malmö istället för att avsluta den vi gick på.
  I allafall så tröttnade vi och avbröt leden, vi hittade till sist en busshållsplats och tog bussen hemåt.

  0
 • Svara
  Caroline
  26 november, 2020 kl 19:13

  Så härligt att du kan springa igen!

  0
 • Svara
  Lotta
  26 november, 2020 kl 20:40

  Fredagar är min lyxigaste dag, är ”Coronapermitterad” då. Försöker njuta, trots eländet. Jag börjar med frukost i sängen framför Nyhetsmorgon. Därefter springer jag långt och länge utan någon tid att passa efteråt. Underbart!!! 🥰

  0
 • Svara
  Helena
  27 november, 2020 kl 14:17

  Min yngsta fyller tre år så vet inte hur det ska omförvandlas i kilometer – tre kilometer är liksom knappt värt att byta kläder för mig, men jättelångt för henne ;) Får vänta några år tills vi kan springa tillsammans i stället och siktar nu på 3’000 ord skrivna på min roman :)

  0
  • Svara
   Anna
   30 november, 2020 kl 08:03

   3 tusen ord funkar också såklart. Allt funkar. Bara det är logiskt :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.