Aktuellt

Trappans dag

Jag gillar löpningens dag, vandringens dag och fettisdagen. Resten har jag inte så bra koll på. Därför missade jag att det var självaste TRAPPANS dag idag. Och där kunde man ju ha fått ihop något roligt om man vetat om det, OCH bott på ett ställe med trappor. Men jag missade liksom på båda punkterna.

cykling

Så istället för att springa i trappor har jag… tadam…. cyklat. När det börjar närma sig slutet av september får man ta alla chanser man får. Varje gång kan vara årets sista. Och när septemberkvällen dessutom bjuder på 21 grader finns inga alternativ. Då lämnar man disken i sticket och struntar i det bokade passet på gymmet trots att man får en prick och böter. När det är kortärmat cykelväder då cyklar man. Det är sen gammalt.

Och helt uppenbarligen tänkte Skånes alla cyklister samma sak. Här är några av cyklisterna jag mötte…

9+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.