Aktuellt

Hos fotografen

Fredrik är min förstefotograf till bloggen och instagram. Det är han som får stå ut med att stanna mitt i löprundan för att fotografera. Som får riskera sitt liv med bara en hand på styret i kastvindar från sidan. Det är han som få se maten kallna för fota mig i människokläder när de för en gångs skull är på.

Men han är ingen riktig fotograf. Han ser inte om jag har en fluga i pannan, knäppt skjortan snett eller har olja på benet. Idag var jag hos the real thing…

Photo shoot på jobbet med föregående tillpiffning hos sminkös. Fint ska det vara. Men själva fotograferingen alltså, så kul.

Tyngden på ena benet, höften åt ena hållet, axeln åt det andra och luta fram. Med blicken snett nordväst utan att se ut som man håller på att göra i byxan. Pilla in flärpen på klockan och släta ut en rynka på tröjan, luta bak och tyngden fram. Samtidigt.

Att vara modell kräver fasen högskoleutbildning. Men jag tror resultatet blev grymt. Och har ni tur får ni en gång se mig i något annat än svettiga tights. Dessutom har jag fått lite tips till min hobbyfotograf. Nästa gång kommer ni inte se någon flärp på klockan…

Har du flest bilder på dig själv i människokläder eller träningskläder?

12+

6 Kommentarer

 • Svara
  Marina
  14 september, 2020 kl 19:44

  Trots att jag bara har träningskläder några timmar i veckan är alla foton med träningskläder – hur hände det här…

  0
  • Svara
   Anna
   17 september, 2020 kl 07:42

   Det är samma här! Jag fattar inte. Fastnar liksom inte på bild med människokläder på!

   0
 • Svara
  A-mamman
  15 september, 2020 kl 20:55

  Du har en Instahusband! Grattis! Jag fotar mig själv och ber ibland barnen. Men det där med proffsfotograf: besökte också en via jobbet och oj så konstigt jag tyckte att jag stod. Helt onaturligt med hela kroppen (lite som du beskriver). Men bilden blev toppenbra!

  0
  • Svara
   Anna
   17 september, 2020 kl 07:45

   En högst ofrivillig sådan. Han är nog villig att byta jobb med typ vem som helst :D

   0
 • Svara
  Hannas krypin
  16 september, 2020 kl 13:46

  Jag har helt klart flest bilder på mig i träningskläder. Och ibland drömmer jag om att dra på mig människokläder. Men samtidigt är det så skönt att ha träningskläder på mig. Fördelen med att ha det jobb jag har. Behöver aldrig se snygg och presentabel ut på jobbet… :-P

  0
  • Svara
   Anna
   17 september, 2020 kl 07:46

   Träningskläder är det bästa. Så skönt. Och mjukisbyxor. Förstår inte sånna som har jeans på sig hemma….. :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.