Aktuellt

Löpstatus…

Ont om löpning här inne. Tänkte uppdatera er varför.

Jag provsprang min stukade fot för två veckor sedan. Trodde inte i min vilda fantasi att det skulle vara en så galet dålig idé. Kunde inte stödja på foten efteråt och hela läkningen kastades tillbaka till stenåldern och innan dess. Nu bär den för promenad på plant underlag och cykling. Jag har jättedålig rörlighet och den är fortfarande svullen.

Det har gått fyra veckor sedan stukningen och två veckor sedan provlöpningen. Det sägs att man ska belasta stukade fötter men helt ärligt vet jag inte när jag vågar göra det igen. Det känns som i framtiden!

Så jag fortsätter cykla så länge det funkar. Och börjar från noll när tiden känns rätt. Jag har ju ändå inget mål. Och kanske, kanske är det spännande att känna sig som en total löparnybörjare igen. Eller inte….

7+

4 Kommentarer

 • Svara
  olof
  18 augusti, 2020 kl 18:27

  Jag sprang inte på sex veckor när jag smällde vadmuskeln 2012, utan ägnade mig uteslutande åt min då nyinköpta racercykel. Sen vågade jag mig på försiktiga rundor, som slutade i en ultra och ett par ”episka” långpass där jag lärde känna dig.
  Så allt är ju inte elände med att skada sig och vila kroppen…

  0
  • Svara
   Anna
   19 augusti, 2020 kl 06:29

   De där episka passen alltså! Så roliga. Och hur många vi än var som sprang så var det alltid du som höll precis rätt fart 😀. Har för mig att det blev en del semmelsnack också! När jag blir hel igen hoppas jag det finns massor med episka saker att springa! Så jag får höra om Tessins fortfarande gör bra semlor…

   0
 • Svara
  Anna Csrin Delborg
  18 augusti, 2020 kl 18:54

  En röntgen kanske?

  0
  • Svara
   Anna
   19 augusti, 2020 kl 06:33

   Har funderat på det men vet inte om det skulle ge något. Det sägs att det skulle göra mycket ondare om något var brutet… och mjukdelar syns väl ändå inte på rtg?

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.