Aktuellt

Hur jag väljer vad jag ska träna…

Min beslutsmodell över vad jag ska träna är superenkel just nu. Mest för att det enda som funkar är cykel och Bodypump. Men också för att sommaren håller på rinna iväg och alla utomhuschanser måste tas. Så här är min beslutsmodell:

Skåneleden

 1. Är det ljust ute?
  Om nej: stanna under filten. Om ja: gå till fråga 2.
 2. Regnar det?
  Om ja: gå på gymmet. Om nej: gå till fråga 3.
 3. Blåser det mer än 10 meter per sekund. Om ja: flytta från Skåne.  Om nej: cykla.

I morgon klockan 06:00 ska det vara 11 grader, strålande sol och trevlig vind. Det betyder att att jag cyklar. Man får greppa de chanser som finns.

Förövrigt börjar tiden rinna iväg för min fot. Om några veckor startar höstterminen på Runacademy. Det hade varit snöpligt att missa en hel termin till. Go foten go. Inom en vecka provspringer vi. You can do it!

13+

Inga kommentarer

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.