Aktuellt

Att lura en prylnörd

I vanliga fall behöver man bara tänka tanken på en ny pryl så har Fredrik köpt den. Inom 8 sekunder, men ändå så att han hunnit läsa alla recensioner på hela internet, googlat reda på var den är billigast och hittat lämpliga rabatter. När jag blev sugen på en GoPro var han helt otippat jättesvårflörtad.

När det har gått 25 sekunder och kameran ännu inte ligger i varukorgen börjar jag bli orolig för honom. Har han fått feber? Corona? Eller bara blivit snål….? Oklart vilket som skulle vara värst! Men så kom jag på varför.  Kameran är en konkurrent om uppmärksamheten. Han tror att jag kommer sluta blåsa upp liggunderlag för att ta flashiga instabilder. Och att våra fikapauser kommer förlängas med 300% i mina taffliga försök att ta en actionbild på en ostsmörgås. Han är orolig…

Men det behövs inte mycket fjäsk. ”Den kan ju användas på en fjällvandring”. 

Jag uttalar orden och inom 4 sekunder ligger kameran i varukorgen. Så snart mina vänner blir det fina bilder här inne. Säger hon som inte har förstått att det är fotografen och inte kameran som bestämmer sånt!

Har jag tur blir det en fjällvandring också. Så vi får använda kameran…

14+

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  15 juli, 2020 kl 21:23

  Kul! Funderar också på att skaffa en. Vilken blev det? Pris?

  0
  • Svara
   Anna
   16 juli, 2020 kl 11:03

   Det blev en hero 8. Typ 4500 kr. Sen köpte nog prylnörden till några livsviktiga saker när han ändå var igång….

   0
 • Svara
  A
  15 juli, 2020 kl 22:52

  Orelaterat men jag vill veta mer om Ystad saltsjöbad!! När checkade ni in? Hur var frukosten?

  0
  • Svara
   Anna
   16 juli, 2020 kl 11:03

   Men ååå! Det hade jag glömt. Tack för påminnelsen! Inlägget ligger uppe nu!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.