Aktuellt

Att inte träna

Det är aldrig något problem för mig att få till min träning. Den är liksom superprioriterad och lika självklar som frukost. Det är mycket svårare att låta bli…

Blåklint

Jag älskar att träna. Det är roligt, jag mår bra och det är en naturlig del av min dag. Jag tränar så varierat att det sällan är något problem att träna nästan varje dag. Är jag trött i armarna kan jag springa. Har det blivit mycket konditionsträning kan jag träna styrka. Är jag löpskadad kan jag bevisligen cykla. En hel del.

Men vilodagar behövs också såklart, och bäst är om de sammanfaller med dagar man har fullt upp med annat och ändå har ont om tid. Idag bad kroppen om vila på en superledig dag utan några som helst måsten. Och det känns ju minst sagt lite otajmat. Men ändå. Kroppen ska man lyssna på!

Så jag fick lägga band på mig själv. Bokade av HIIT-passet som skrek efter mig, och gick på en superlugn yoga. Knakade loss ryggen och mjukade upp stela rumpmuskler. Precis vad kroppen behövde idag.

Men i morgon vill jag träna igen…

12+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.