Aktuellt

Presstopp! Jag har badat!

Alltså jag har badat! Trodde jag skulle hitta nyheten på Aftonbladets löpsedel idag men tydligen var det inte riktigt så spektakulärt….

Anyway. Om man springer och badar så spradar man. Det är sen gammalt. Frågan är vad man gör när man cyklar och badar? Cyklada låter liksom mer som ett väderfenomen än världens härligaste sysselsättning på en ljum sommarkväll!

Det är Fredrik som har programmerat färdväg på min Garmin. Jag vet att jag ska till Söderåsen och rimligtvis borde det gå uppför, men ändå blir det en tuff överraskning att hitta Lotta på Åsen allra sist på rundan. Den sjukaste backen när man är har 6 mil i benen, och i 30 graders högsommarvärme….

En gång cyklade jag upp för den ökända backen 13 gånger. Till och med Alva har cyklat uppför den. När hon var 8. På barncykel.

Båda är gåtor för mig. Jag nästan dör på vägen upp. Men det uppfriskande badet återställer värmebalansen! Cyklada alltså. Grymt!

 

11+

3 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  26 juni, 2020 kl 22:30

  Underbart!!!

  0
 • Svara
  Gert
  27 juni, 2020 kl 10:49

  Ser skönt ut men finns det inte hungriga Gäddor i vattnet? :)

  0
  • Svara
   Anna
   29 juni, 2020 kl 22:23

   Det gör det säkert. Men mina vader var inte tillräckligt lockande :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.