Aktuellt

Kortfattat

Jag vet att folk inte orkar läsa milslånga blogginlägg. Ändå kunde jag inte riktigt begränsa mig om helgens utsvävningar. Jag kunde ju inte utlämna detaljen om kryddkorven eller min kittlande färd i upplevelsefarkost. Så förlåt om ni somnade eller fick torra ögon. Idag ska jag fatta mig kort. Som kompensation.

Jag ger er en utmaning. Tre minuter av vardera:

Jumping Jacks med gummiband
Armhävningar
Upphopp
Utfallssteg
Löpning på 10 meter lång sträcka
Axelpress med stång
Situps
Burpees

Räkna antalet på varje och summera.

På passet jag var gjorde vi 692 st i snitt. Slår du det?

5+

4 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  8 juni, 2020 kl 22:34

  Hur räknar man antal i 10 meters löpning? Springer man alltså 10 meter, vänder och sen 10 meter igen, fram och tillbaka? Och kör man 3 minuter av varje del utan paus och sen paus emellan eller direkt på nästa grej?

  Jag tycker inte ditt inlägg från vandringen var för långt alls! Skriver man bra så kan det nästa inte bli för långt, och du skriver alltid bra!

  0
  • Svara
   Anna
   9 juni, 2020 kl 17:39

   Du räknar hur varje sträcka (10 meter) som 1. Paus mellan varje övning. Sen kan du ju pausa i de tre minuterna om du behöver, men så hinner du inte lika många :) Eller så lönar det sig lite att skaka loss ett par sekunder ibland.

   Och tack för fina ord 🙏🏻

   0
 • Svara
  A-mamman
  9 juni, 2020 kl 08:11

  Du tycker att jag ska göra armhävningar i 3 minuter? Föredrar långa blogginlägg.

  0
  • Svara
   Anna
   9 juni, 2020 kl 17:40

   Haha, då behöver jag inte skämmas nästa gång jag skriver för långt 😎

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.