Aktuellt

#KEBHEMMA

Jag sörjer inte uteblivna resor i sommar. Jag är mitt inne i ett Skåne-flow och tycker allt är fantastiskt här nere. Vi betar av Skåneleden i lagom takt och är fullt sysselsatta med det. Vi hade ändå inte tänkt att bestiga Kebnekaise just i år…

Men det var det någon annan som hade. Och som istället bestämt sig för att bestiga en 19 meter hög backe i Malmö tillräckligt många gånger för att motsvara en bergsbestigning. Det hann bara flasha förbi i mitt flöde och sen var det kört. Nu måste jag ju också bestiga Kebnekaise. I Skåne. Jag går liksom igång på sånt här.

Här kan man regga sin bergsbestigning om man tycker sånt är kul. Annars går man bara.

Frågan är vilken skånsk kulle man ska välja. Att jag får med mig Fredrik på toppförsöket råder inga tvivel om. Vi har ju ändå cyklat ett franskt berg på Söderåsen…

10+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.