Aktuellt

Katten bland hermeliner

Jag passar på att träna Body Pump i Malmö när jag ändå ska handla midsommarmaten. Som kusinen från landet försöker jag smälta in men jag avslöjar mig direkt….

För i Malmö har folk stepbrädan på mellanläget. Och så hänger man vikterna på ”fel” håll, men mittenpinnen horisontellt.

Min höga bräda sticker liksom ut. Och folk tittar konstigt på vikten jag råkade hänga på Kävlingesättet.

Fast egentligen känner jag mig ruskigt hemma, Body Pump blir liksom inte så wild and crazy.  Mina skakande biceps är dock till salu i reservdels-shoppen. Efter kvällens pass duger de nämligen inte ens att äta jordgubbstårta med…

5+

8 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  18 juni, 2020 kl 21:45

  Beundrar dig som pallar gå på de passe, Jag tycker de är in i dödens tråkiga. :-O

  0
  • Svara
   Anna
   19 juni, 2020 kl 06:03

   Det är mest för att jag har så svårt att motivera mig till egen styrketräning.Vet att BP inte är i närheten så effektivt men jag tänker att det i alla fall är bättre än inget. Hur roligt det är varierar med instruktör och release. Ibland hittar de på så konstiga övningar att man bara vill gå hem, och ibland är det jättebra! Igår var det riktigt bra, så jag hade partyfeeling hela vägen till HOLY GREENS där jag fick en sallad med härskna solrosfrön och kom ner på jorden igen :D

   0
   • Svara
    ingmarie Nilsson
    19 juni, 2020 kl 20:09

    Ja såklart det är bättre än inget. Jag har ju liksom inga problem att hitta på övningar själv. :-) (Plus lyxen med PT. :-)

    Men härskna solrosfrö! Hu!” klarade magen sig?

    0
    • Svara
     Anna
     20 juni, 2020 kl 06:37

     Hitta på övningarna är det lätta. Det jobbiga att inte sluta efter två repetitioner för att det blir tjatigt. Säger hon som kan (kunde) springa hur många mil som helst utan att tycka det blir långtråkigt…

     Magen klarade sig för att jag satt och pillade bort varenda ett. Det tog typ en timme att äta halva salladen, sen gav jag upp…

     0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  18 juni, 2020 kl 21:45

  Och Glad Midsommar!!!!

  0
  • Svara
   Anna
   19 juni, 2020 kl 06:03

   Det samma fina du!

   1+
 • Svara
  Hannas krypin
  18 juni, 2020 kl 22:51

  Jag gillar body pump, de få pass jag gick på vill säga. Nu har jag sagt upp mitt gymkort då jag aldrig är på gymmet längre….

  0
  • Svara
   Anna
   19 juni, 2020 kl 06:04

   Nej då är det ju liksom onödigt att ha :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.