Aktuellt

Typiskt!

Det finns saker som alltid händer. Liksom för att retas. Här är mina:

Varje gång jag ska gå ut och springa/cykla vill Garmin uppdatera sig. Eftersom jag inte orkar vänta 2 minuter  trycker jag ”remind me”. Problemet är att nästa reminder kommer nästa gång när jag ska ut, då jag inte heller orkar vänta och därmed trycker remind me….   Det är ju inte så att jag sätter på Garmin i tevesoffan och uppdaterar en random torsdag!  Hur ska man få det gjort liksom?

Varje gång jag tagit på mig alla cykelkläder (inklusive hängselbyxor, cykelskor och hjälm) blir jag kissnödig. Så måste jag ta av mig hjälmen (NEJ, man kan inte kissa med hjälm!), klockan (som sitter utanpå jackan), spi-beltet och jackan, innan jag ens kan börja fundera på byxorna. Och så väcker jag hela familjen med klampet från cykelskorna!

Jag sätter på skoöverdragen på fel fot. Varje gång. Fast jag koncentrerar mig och tänker att jag ska göra rätt.

Jag har alltid mitt spi-belt utanpå tröjan på alla mina bilder. Med öppet blixtlås! För att jag korvat fram det i min jakt på telefonen. Och ALLTID glömmer att stoppa tillbaka det sen. Själva definitionen av fulselfies.

Jag är alltid kissnödig när jag kommer hem från en cykeltur. Och proceduren har ni läst om ovan. Med skillnaden att nu är det bråttom också!

Jag glömmer alltid vattenflaskan på spinningcykeln.

Jag glömmer alltid att piffa tånaglarna (läs: måla över det blå) och inser det först när jag står som instruktör på yogamattan. Och så här års är det inte ens mörkt i salen…

Jag stänger alltid av Garmin när jag pausar. Och glömmer ALLTID att sätta på den igen.

Det händer inte att jag hittar både solglasögonen och gps-klockan. En av dem är alltid borta!

Vilka retsliga ting händer dig?

10+

4 Kommentarer

 • Svara
  blåmesen
  27 maj, 2020 kl 08:43

  Kan tipsa om cykelbyxor med lucka för toalettbehov. Jag har ett par med ett blixtlås som man kan öppna och på så sätt åtgärda sin nödsituation utan att behöva ta av sig alla kläderna. Visserligen är jag alltid lite nervös över att den dragkedjan ska paja så att jag plötsligt cyklar runt med rumpan bar, men med tanke på hur kissnödig jag undantagslöst blir när jag cyklar så är det ändå värt det…

  0
  • Svara
   Anna
   27 maj, 2020 kl 20:17

   Jag har ett par liknande som går att knäppa upp. Problemet är att det är supersvårt att knäppa hop dem igen sen, bakom ryggen liksom. Risken är att man får cykla med rumpan bar om man inte lyckas :D

   0
 • Svara
  Joanna S
  28 maj, 2020 kl 07:54

  ✔ check på blånaglarna på yogamattan som man glömt att måla över – och först upptäcker när man ska pass 🙈

  O-check på Garmin – äger ingen så har ALDRIG det problemet! Springer bara med ett vanligt armbandsur ⌚ och reggar aldrig mina löprundor… Men de räknas ändå 😉

  0
  • Svara
   Anna
   28 maj, 2020 kl 17:52

   Haha, det är ju livsfarligt utan garmin. Hur vet man då när man ska sluta? :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.