Aktuellt

Best of…

När man inte får springa så mycket gäller det att välja sina kilometrar med omsorg.

Vi befinner oss på Söderåsen och jag ska plocka russin ur min kaka. Välja ut de bästa fyra kilometerna att springa på min 80 minuter långa promenad. Börjar försiktigt med att välja platt före nerför. För att jag tänker att det belastar höften mindre.

kopparhatten

Måste sedan tvinga mig att börja promenera för att spara kilometrar till de mindre stigarna. Att inte slösa alla steg på den lite bredare grusvägen.

På de mjuka stigarna kopplar jag in löparmotorn för att sedan dra handbromsen när terrängen blir för teknisk nerför. Inte slösa dyrbara meter när jag ändå inte får något flow. Springer över spänger för att få lite studs under fötterna och bromsar i de brantaste backarna upp.

Fyra kilometer går fort och plötsligt får jag inte springa mer. Att bromsa då kräver grymt mycket mer viljestyrka än att fortsätta.  Jag lyckas nästan. Behöver ta några extrasteg för att inte komma sent till morsdagsfirandet som väntar. Men ändå. Jag är stolt. Jag höll mig nästan i skinnet.

tomatens hus

11+

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  31 maj, 2020 kl 22:12

  Vilket psyke du har!

  0
  • Svara
   Anna
   2 juni, 2020 kl 15:42

   hihi, ibland :D

   0
 • Svara
  a f
  1 juni, 2020 kl 09:42

  åh fint!! vilken led gick ni?

  0
  • Svara
   Anna
   2 juni, 2020 kl 15:43

   Vet inte vilken etapp den tillhör men det är skåneleden vid kopparhatten. superfint!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.