Aktuellt

Stenshuvud

Senast jag var på Stenshuvud hade jag aggressioner. Jag kommer bestämt ihåg det, även om det inte riktigt framgår av det rosafluffiga blogginlägget…
Det var min premiär på mountainbike och jag hade ingen aning om hur många stenar som kunde ligga på en och samma stig. Eller hur långsamt det går att cykla i sand.  Idag skulle vi dit igen. Till fots.

stenshuvud

Med tanke på tidigare erfarenhet tror jag att jag ska mötas av sju miljoner grå stenar. Att det liksom inte ska vara fint. Men jag bedrar mig. Stenshuvud utan cykel är det vackraste vackra. Typ som paradiset. Det är så grönt att det nästan sticker i ögonen. Och fullt av bäckar och vitsippor. Det är havet och stranden.  Och det är väldigt nära att vi spontanshoppar en stuga på Österlen.

Men prylnörden jag är gift med har helt otippat en liten spärr när beloppet överstiger priset för sovsäck eller kaffemaskin. Därför kommer vi hem med pengarna i behåll och har en chans att fundera en sekund eller två. Att inte förivra oss. Hur kunde han bli så förnuftig?  En sovsäck tog ju bara två klick. Ska det vara så mycket svårare med en stuga?

8+

5 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  20 april, 2020 kl 10:39

  Så vackert! Måste ju fråga om ni såg någon stuga till salu?

  0
  • Svara
   Anna
   20 april, 2020 kl 20:53

   Nej men en tomt :D

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  20 april, 2020 kl 20:11

  Jag hade ALDRIG gett mig in på att cykla kring Stenshuvud. Att du inte sålde cykeln direkt efter den rundan är ett under :-P
  Men till fots är en helt annan sak!

  0
  • Svara
   Anna
   20 april, 2020 kl 20:54

   Haha, kunde du inte sagt det innan? Typ 2011 :D
   Till fots var mycket bättre!

   0
 • Svara
  Johanna
  20 april, 2020 kl 20:55

  Cykla på Stenshuvud 😱😂 Nej men hjälp, det är ju helt omöjligt. Det går ju knappt att springa! Men vackert som tusan är det ju på Österlen. Bästa stället att kunna hänga på ibland! Men nu ska mamma flytta ner permanent (hurra och äntligen!) så nu blir det inte att ha ett hus för sig själv längre!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.