Aktuellt

Logistikproffs

Vi skulle provspringa halva TGS-banan idag. 25 km från Snogeholm till Dörröd. En logistikuppgift extra allt.

snogeholms slott Två bilar till Dörröd, och samåkning till start i Snogeholm. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun för att rätt överdragskläder ska hamna i rätt bil. Och för att bilnycklarna ska finnas på rätt ställe. Det sista snäppet livsviktigare än det första…

Efter löpning Snogeholm-Dörröd är det nämligen fördelaktigt att den utstationerade bilen går att öppna och att torra kläder och vatten finns där i. Ombytt och glad väntar 25 km samåkning tillbaka till starten för att hämta den andra bilen och sen tillbaka hela vägen igen. En logistikbonanza som tar typ hela dagen men väldigt ofta är värt det.

När man har löpvila faller halva grejen. Först måste man fixa en vikarie, och Fredrik är inte svårövertalad. Han får strikta order om vad som förväntas av en förstaklassig vikarie. Han ska fota banan, komma ihåg var märkningen behöver förstärkas och kunna redogöra för upplevelsen så att jag ska kunna skriva en käck banbeskrivning till hemsidan.

I gengäld får den som inte kan springa underlätta logistiken för övriga två. Därför cyklar jag till Snogeholm och hämtar bilen till dem.

Det tar mig två och en halv timme, men besparar dem 50 minuter var.

Och så får jag se både morgondis, frost över åkrar, Häckeberga slott och Snogeholms slott.

En bra deal. Hur pimpar du din långfredag?

häckeberga slott

10+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.