Aktuellt

Livet som influencer

Rubriken är ett skämt. Bara för att förtydliga. Jag är ingen influencer och mina barn dör varje gång någon skickar mig en gratiskupong på Quorn, som om jag vore en…. sigr

Anyway. Ibland samarbetar jag. För att jag gillar att testa grejer. Eller för att flasha saker jag får en bra feeling av. Ett företag jag upptäckte i samband med min cykel-klädes-kris förra året var Sigr. De gör de superskönaste cykelkläderna, de satsar på re-cycle och de kommer från Umeå. Tre bra saker alltså. Och idag fick jag ett paket med lite vårnytt.

Den sanna influencern ringer sin proffsfotograf och tar ett par snygga bilder i rätt ljus. Det är iskallt ute men gåshud photoshoppas enkelt bort.

Den lite mindre sanna influencern går ut och cyklar i kläderna och tar en halvful selfie i motljus. Där kläderna döljs i skuggor och i oturliga fall pryds av snor.

Den helt obefintliga influencern vill inte gå ut för det blåser. Hon sätter sig på spinningcykeln inomhus men vill inte svettas ner sina nya kläder. Därför spinnar hon i några fula paltor, duschar och byter sedan om till de nya. Därefter går hon ut och luktar på en gul växt i trädgården. Mannen får fota. Både svettpärlorna på träningspasset och den nyduschade ”influencern” i blomsterprakt.

Och gåshuden vet hon inte hur man retuscherar.

Nu väntar jag på varmare vindar så jag kan prova tröjan utan min jacka utanpå. För den har ni sett. På varenda instagram bild sen i mars. Jag har ju bara en…

 

12+

3 Kommentarer

 • Svara
  maramackan
  9 april, 2020 kl 14:27

  Hej! Hur gör du med deklarationen av såna saker? Jag tackar konsekvent nej till samarbeten sen ganska många år då jag inte vill göra fel skattemässigt-

  0
  • Svara
   Anna
   9 april, 2020 kl 14:39

   Marknadsvärdet ska beskattas. Därför är det viktigt att bara ta emot sånt som man tycker är värt att betala för! Också därför jag har väldigt lite samarbeten :D

   1+
   • Svara
    maramackan
    9 april, 2020 kl 14:51

    Precis, det är inte så jädra kul att få något som har ett marknadsvärde men som har noll värde för en själv. :-)

    1+

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.