Aktuellt

Annorlunda arbetsuppgifter

I mars arrangerade jag ett av årets hittills största lopp i Sverige. Mest för att allt annat blev inställt. I morgon håller jag i spakarna på Sveriges kanske minsta lopp. Och förberedelserna är lite annorlunda…

Skåneleden SL2

I stället för de sedvanliga grejerna roar vi oss med att portionsförpacka mat, kakor och energipåfyllning. Vi köper inplastade bestick och fixar privata matlådor till depån så att ingen ska behöva stoppa fingrar i gemensam chipsskål. Namnade och klara.  Vi tejpar handsprit på pinnar som och ber deltagarna ta med egen vattenflaska.  Vi planerar för ett lopp med individuell start utan startfålla. Där folk kan lura i buskarna tills det är fri lejd. Vi ser över var utrymmet är tillräckligt stort så vi kan ha vårt efterföljande matmingel utan att behöva trängas.

Och sen delar folk ändå bil på vägen dit. Det är svårt att vara konsekvent i Coronatid. Men det ska bli kul med ett lopp i all lopptorka!

Vilket var det senaste lopp du sprang?

 

13+

2 Kommentarer

 • Svara
  Magdalena
  14 april, 2020 kl 08:21

  Gårdagens internupplaga av Påsksmällen, ett lopp som alltid går annandag påsk. Denna gång hölls traditionen levande för att testa ett nytt tidtagningssystem. Ingen ”tävling” men nummerlappen gör skillnad :-)

  0
  • Svara
   Anna
   14 april, 2020 kl 21:01

   Kul att det fortfarande händer saker när allt ställs in!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.