Aktuellt

Osköna träningsupplevelser

I lördags när jag kom till gymmet var mina spinningskor försvunna.  75 minuter cykling i gympaskor och jag hade fått årets samlade hålfotsmassage på en och samma gång. Det tog bort nöjet med hela grejen.

I övrig tycker  jag inte om:

Hörlurar som hoppar ur öron. Därför springer jag aldrig till musik.

Tröjor som glipar och släpper in luft.

Mössor som slutar på halva örat.

Hårband som glider av. Jag måste verkligen ha fel form på mitt huvud.

Hjälmband som sitter för tight.

När någon annan försöker knäppa min hjälm! Alltså direktflyg tillbaka till dagistiden och smärtan i hakskinnet vid blotta tanken på allt som kan gå fel.

Jackor som prasslar.

Byxor som kasar ner.

Flipbelt som kasar upp och blir en extra men ofrivillig bh.

Vätskevästar som skaver på halsen.

För hårt knutna skor. Alltså jag knyter dem knappt. Det är ett under att de ens sitter kvar.

Strumpor som har trådar på insidan som fastnar i mina sargade lilltånaglar.

Saker som skumpar i fickan.

Bara anklar vintertid.

Typ så. Ett klassiskt neggoinlägg. Vad tycker du är det värsta i utrutstningsväg?

 

 

 

11+

14 Kommentarer

 • Svara
  Lomma-Eva
  30 mars, 2020 kl 18:40

  BH-ar som efter nån timme arbetar sig in i skinnet och ger köttsår under bysten. Tvättlapp i tightsen som ger köttsår i svanken. Båda dessa upptäcks lättast i duschen efteråt, aaaaaaj…

  1+
  • Svara
   Anna
   31 mars, 2020 kl 08:03

   Ja duschen efter långlopp alltså! Då avslöjas allt! Glömde tvättlappen, den är en klassiker i hemskhet!

   1+
 • Svara
  Marina
  30 mars, 2020 kl 19:28

  Precis samma som du förutom, går aldrig på spinning och inga problem med ankelsockor. Dessutom hur kan man springa i shorts vid temperaturer under 15 grader? Helt galet!

  0
  • Svara
   Anna
   31 mars, 2020 kl 08:04

   Fattar inte…. galet är bara förnamnet! :D

   0
   • Svara
    Annelie
    31 mars, 2020 kl 22:12

    Mötte en joggare igår, det har 2,5c och han hade shorts. Det hade inte jag och då satt jag ändå i bilen. 😆

    0
    • Svara
     Anna
     1 april, 2020 kl 16:33

     Finns galningar överallt :D

     0
 • Svara
  Johanna
  30 mars, 2020 kl 19:35

  Mina värsta är tröjor som glipar, saker som guppar i fickan, tvättlappar som ger skavsår, flipbelt som åker upp och skumpar runt kring midjan (jag sålde vidare mitt för jag är nog inte konstruerad för att ha flipbelt), men det värstavärsta av allt: NYCKLAR SOM SKRAMLAR! Blir så stressad och kan bli stressad över andras skramlande nycklar också 🙈😂

  0
  • Svara
   Anna
   31 mars, 2020 kl 08:06

   Jag är inte heller gjord för flipbelt. Fattar inte hur det ska sitta kvar??! Nycklar är fruktansvärt. Och mynt! Nu springer jag bara med mynt en gång om året och det är i Portugal när vi fikaspringer i 43 kilometer. Från börjar är det sedlar, men efterhand som vi besöker cafeerna så blir det mer och mer mynt. Jättehemskt. När jag tänker efter är jag nästan glad att jag ”slapp” Portugal i år…. fast det sista var inte sant. Det hade fått skramla mig döv bara jag hade fått åka :D

   0
 • Svara
  A-mamman
  31 mars, 2020 kl 14:04

  Normallånga strumpor tack – jag gillar inte hela glipan som oftast blir. Apropå flipbelt så köpte jag ett som jag försökte få att sitta på höfterna men det lyckades ju inte och jag använde det aldrig igen. Men! Köpte ett nytt i somras, svinbilligt, som är hur bra som helst! Använder det inte så länge jag har jacka med fickor men när det är varmt så har det burit både mobil och nyckel samt att jag sprungit med en handduk virad runt midjan med änden nerstoppad i bältet. Det satt hela vägen tills jag var klar för bad! Eftresom jag har ett helt blogginlägg om just detta så tänker jag faktiskt lägga med en länk :) https://amamma2.wordpress.com/?s=midjeb%C3%A4lte

  0
  • Svara
   Anna
   1 april, 2020 kl 16:29

   Det får jag gå in och läsa! Själv använder jag SPI-belt som man kan spänna hur hårt man vill. Sitter som en smäck! Och har dragkedja så man slipper vara nervös för att saker ramlar ut.

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  31 mars, 2020 kl 21:40

  Slappa baddräkter, simglasögon som läcker och för små vantar så handlederna förvandlas till is

  0
  • Svara
   Anna
   1 april, 2020 kl 16:32

   Jag kom på en till: cykelglasögon som trycker på huvudet så man får ont i huvudet…. Och för tighta mössor. Borde gälla simmössor också eller? Känns som sånna borde kunna bli grymt osköna….

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  6 april, 2020 kl 21:03

  Strumpor som glider ner och korvar ihop sig under foten. Grrrr.

  0
  • Svara
   Anna
   7 april, 2020 kl 22:16

   Eller som glider ner så man får skavsår på hälen…

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.