Aktuellt

Underlagsrapport Umeå?

Väderprognoser i all ära men inför min kommande långweekend i Umeå är jag mer intresserad av underlaget på gator och torg. Varför pratar de aldrig om sånt på SMHI?

När jag ska packa är det viktigaste vilka skor jag ska ta med mig.  Allt annat går att shoppa om det blir fel. Ett par extra Icebugs är jag dock inte det minsta sugen på att panikhandla.

Efter att studerat Umeå-inlägg på Insta har jag nu bestämt mig för att det är just Icebugsen som åker med. För att slippa stå på öronen. Frågan är hur mycket kläder man behöver i minus sju? Har ju inte sprungit i den temperaturen på evigheter. Men som sagt, packar man för lite får man shoppa. Om någon undrar varför jag reser så lätt….

 

7+

2 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  13 februari, 2020 kl 19:56

  Icebugs behövs på ganska många ställen i Umeå, knaggligt och hårt och blandat med en del saltade gator som är helt bara. Långkalsonger och ett extra underställ så funkar det nog om det inte blir blåsigt.

  0
  • Svara
   Anna
   16 februari, 2020 kl 06:33

   Tack för tips! Har inte frusit ihjäl hittills men idag ska det bli Skåneväder… och det vetetusan om jag överlever 😱

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.