Aktuellt

Runacademy! Och en rabattkod…

I december chockade ensamlöparen sig själv och hängde med Runacademy på ett provpass i Lund. Och det visade sig vara riktigt kul!

runacademy

Så kul att det satte griller i huvudet på mig…

Eftersom jag aldrig lyckas få till någon kvalitet på egen hand utan mest springer omkring och har det trevligt tänkte jag att det kunde vara bra med lite grupptryck. Och att någon annan säger till mig vad jag ska göra. Därför chockade jag  mig själv för andra gången på bara några månader och anmälde mig till Runacademys löpargrupp i Lund. Med start i mars.

Det var ett snabbt klick och nu sitter jag och förkovrar mig i vad som väntar

Vi snackar intervaller, tröskelintervaller, formkoller och backar. Så långt ifrån fikalöpning i bekvämlighetszonen man kan komma. Och jag är rädd. Men förväntansfull!  Tänk om jag äntligen kan få lite fart under galoscherna och kanske träffa lite trevligt folk samtidigt. Ensamlöpning i all ära men jag är ju inte alltid jättespexig att umgås med!  Och det där extrainsatta MYSPASSET i maj, låter ju helt i min smak.

Om du vill hänga med, och kanske hålla mig i handen när det vankas intervaller, har jag fått en rabattkod att dela ut! Ange 240250 under ”friskvård och annan rabatt” när du anmäler dig så sparar du 50 kronor. Som kan vi gå och fika upp efter en rysligt snabb intervall….

(Koden gäller naturligtvis inte bara i Lund. Så även du som vill springa någon annanstans, utan möjlighet att hålla mig i handen, kan vara med!)

8+

8 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  25 februari, 2020 kl 19:43

  Du har redan fart i benen men nu kommer det bli ännu mer och du kommer garanterat ha kul!

  0
  • Svara
   Anna
   26 februari, 2020 kl 16:12

   Ja det ska bli superkul! Och bra att kliva utanför bekvämlighetsboxen en smula… :D

   1+
 • Svara
  Joanna S
  26 februari, 2020 kl 11:55

  Låter nice! 🙂🏃‍♂️ Men hittar ingen info om vad det kostar… 🤔

  0
 • Svara
  A-mamman
  26 februari, 2020 kl 14:29

  Jag gillar inte intervaller i grupp! Och inspireras inte mycket av löpskoleövningar, jag skulle hellre hålla dig i handen på ett långpass. Det lät ju lite konstigt, men du kanske fattar vad jag menar… Jag förstår dock att löpning i grupp kan sporra många andra, så lycka till!

  0
  • Svara
   Anna
   26 februari, 2020 kl 16:14

   Haha, det här ju värsta utmaningen för mig med. Som också har lite svårt för intervaller. Både i grupp och utan grupp. Hoppas det kan hjälpa mig lite att bli lite mindre rädd för dem :D
   Hålla handen gör vi any day, säg bara till när du har vägarna förbi :D

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  26 februari, 2020 kl 19:58

  Min första tanke om myspasset är att det inte står något om fika. Det måste väl ingå fika? :-P

  0
  • Svara
   Anna
   27 februari, 2020 kl 07:17

   Det har du rätt i . Utan fika inget mys. Jag kanske får ta med en smygsemla i vätskeryggan…

   1+

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.