Aktuellt

LMGTFY – Let me google that for you…

Sedan jag började arrangera egna lopp känner jag alltid stor förståelse för andra arrangörer och vad de egentligen går igenom så här dagarna före. Därför blir jag alltid lite upprörd i själen över alla frågor folk ställer. Utan att läsa löpar-pm först.

Arrangörerna är förmodligen i skogen och hänger snitslar i träd. Kanske känner de panik över en leverans på villovägar eller en borttappad startportal. Det är heller inte osannolikt att en funktionär har fått hastigt förhinder eller att det är ett släp som fått punktering. Det sista man som arrangör vill svara på är hur många vätskestationer som finns.

Det. står. I. PM.

Hur tågen går står på Skånetrafiken och vädret finns på SMHI. Info om efteranmälan står garanterat på hemsidan.

Här är mina frågor som jag INTE mailar till Tjörnarparen inför lördag:

1. Vilken tid måste jag köra från Kävlinge för att hinna hämta ut min GPS-tracker i tid?
2. Var la jag nummerlappen jag fick med posten förra veckan?
3. Vilka skor ska jag ta?

4. Finns det något konditori som säljer semlor i närheten av Tjörnarp?

5. Vad heter Tjörnarps bästa kaffebar?

6. Tycker vildsvin att manliga eller kvinnliga löpare smakar godast till lunch?

Två dagar till start. Jag kanske skulle maila ändå…

3+

3 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  7 februari, 2020 kl 09:36

  Haha, jag körde med fejkfrågor till en kollega som höll ihop en stor personalkonferens; jag mailade och frågade om kuddarnas tjocklek på hotellet, om inte tåget kunde göra ett stopp nära min bostad, och om hon visste mer om ingredienserna i maten som skulle serveras. Jag tyckte att jag var jätterolig (och hon tyckte att jag var lite rolig).

  0
  • Svara
   Anna
   9 februari, 2020 kl 14:43

   Haha underbart! Kollegor är till för att skojas med!

   0
 • Svara
  Gert
  7 februari, 2020 kl 11:10

  Fråga 6 är intressant.Jag hade garanterat klarat mig för vildsvin tycker inte om gamla gubbar. :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.