Aktuellt

Hejdå nageln!

Jag fick en blånagel på Köpenhamn marathon 2017. Idag lämnade den jordelivet…

Alltså sånt här pratar man  inte om på jobbet, så jag får ta det med er i stället…

Blånaglar alltså. Min nagel har gått igenom alla stadier i nagel-livet. Från fin, till blå, till knölig, till halv-lös, till ihoplimmad med nagellack. Men efter nästan tre år tog äventyret slut. Nageln lossnade. Det är typ det mest spännande som hänt i mitt liv idag.

Vad hände i ditt?

14+

2 Kommentarer

 • Svara
  blåmesen
  21 januari, 2020 kl 08:35

  Mm det här med blånaglar är ju oändligt intressant! Fattar inte att inte kollegorna vill snacka sånt..? Själv brukade jag ha en nagel som var helt ur fas (växer typ dubbelt och är ofta blå), och hade varit det ända sedan jag började fjällvandra i tidiga tonåren. Men sedan förra årets Lidingölopp har jag plötsligt, utöver den, ytterligare två konstiga naglar, plus en gredelin stortånagel, plus att lilltånaglarna är lite tveksamma. Börjar nästan bli så att jag får räkna mina normala naglar istället…

  2+
  • Svara
   Anna
   22 januari, 2020 kl 07:16

   Alltså lilltånaglar… är de ens naglar? 🤣

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.